Login/Registracija

Nekada depresivna, sad zaljubljena Selin Dion očarala sve! Otpevala pretešku pesmu, ceo studio na nogama

Suze nisu slabost, nego hrabrost dokazala nam je Sanja Živković (45) iz Austrije koja je iz depresije ušetala u novo životno poglavlje puno radosti i ljubavi. Polufinalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ otkrila je da se konačno zaljubila, kao i da je to ljubav na daljinu. 

– Je l’ se držite za ruke? Je l’ ste se videli ovako kao ti i ja? – pitao je Žika, a takmičarka je odgovorila potvrdno, kao i da se za sad sve odvija lagano. Iako je Jakšić pokušao da sazna ko je tajanstveni muškarac, Sanja nije želela mnogo da otkriva. 

– Bolje mu sve kaži, sve mu priznaj, ima da te muči do kraja – s osmehom je poručio Mare, ali je Žika spustio loptu i rekao da neće više da je zbunjuje. 

Ma, ti si Selion Dion emisije Nikad nije kasnokonstatovao je Jakšić pre nego što je takmičarka izašla na scenu. 

437c5ac246bee952bafb66d1a2a804e3c3920b75

Nakon što smo imali priliku da vidimo retrospektivnu njenih nastupa, Mirza je konstatovao da može sve da peva, pa je pitao kako će se predstviti u polufinalu. 

– Sa pemsom Halleluujah, zato što sam se poistovetila sa njom. Kovin je pisao tu numeru 30 godina, svake godine je dodavao nove stihove – rekla je Sanja i poručila da pesma govori o usponima i padovima kojih je u svom životu imala i na pretek.

Nakon maestralnog izvođenja ceo studio je bio na nogama, uključujući i članove žirija.

– Sanja je ponovo rođena na ovoj sceni. Želim ti uspešan život – poručio je Mare, a Neda joj je čestitala na izboru pesme i priznala da je očarana njenom interpretacijom. 

Mislim da Sanja ima dar od Boga koji ne može ni da se opiše, već mora da se oseti. Dugo nisam čuo da je neko ovako doživeo pesmu. Mislim da je ovo jedno od najlepših izvođenja koje sam ja gledao na ovoj sceni – poručio je Mirza. 

f76a67866c129567611bb532e3e699f91f5b54b7

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić