Login/Registracija

NEK’ SE NIKOM NE DESI ONO ŠTO JE TEBI I MENI: Slađa Allegro otkrila šta to veže Pamelu Ramljak i nju (VIDEO)

Ove nedelje specijalne gošće u žiriju šoua „Nikad nije kasno“ bile su dve pevačice, Slađa Allegro i Pamela Ramljak. Gostujući u emisiji Žike Jakšića Slađa je otkrila šta to njih dve imaju zajedničko, a njihova priča raznežila je mnoge gledaoce popularnog TV šoua.

„Ima jedna interesantna veza između Pamele i Slađe. Pamela je takođe majka, ima sina od 2 godine, a Slađa ima ćerkicu od 11 meseci. A šta ih to veže u priči?!“, počeo je Žika Jakšić, a na to se nadovezala Pamela: „Vežu nas injekcije“.

bdd9ff9752102372052012a081ec03f4ebd4ad3d

Slađa je potom otkrila da su obe vodile višegodišnju borbu za potomstvo, koje ih nisu obeshrabrile, budući da su se ipak ostvarile svoj životni san i postale majke.

„Imale smo problema što se tiče održavanja trudnoće. Obe smo imale isti broj spontanih pobača i preživele smo istu tortutu, pošto smo morale celu trudnoću da budemo pod terapijama. Ne vežu nas tako lepe stvari, ali izborile smo se“, ispričala je Slađa, što je publika u studiju pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Nakon toga Slađa se latila mikrofona i zapevala miks pesama, a stihove hita Lepe Brene I nek se nikom ne desi ono što je tebi i meni posvetila je upravo Pameli. Pogledajte kako je to izgledalo na 51:58 u videu ispod:

https://youtube.com/watch?v=qUQbP4tjx3o%3Fstart%3D3110
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić