Login/Registracija

NEIZVESNOST I SUZE: Zorica nije imala snage za proglašenje, tu ulogu preuzeo je ON (VIDEO)

Spektakularna polufinalna emisije je iza nas, a dok se utisci sumiraju mi ćemo vam preneti detalje koje ste možda propustili.

Sjajan sastav žirija oduševio je publiku, a osim Saše Miloševića Mareta, finaliste su birali Zorica Brunclik i Bora Đorđević.


Žiri je nekoliko puta isticao da im je izuzetno teško da odluče ko će se naći u grandioznom finalu budući da su svi takmičari sjajni pevači.

Veče je otvorio Vladimir Radovanović Selkov, koji je već posle prvih taktova prikupio simpatije članova žirija, a posebno Zorice Brunclik.

Mnogi bi rekli da ovakav kompliment sigurno nikada nije dobio, a o čemu se radi saznajte OVDE.


Emocije su samo deo onoga što se dešavalo siknoć na Granovoj sceni. Takmičara Dubravka Biondića suze su savladale tokom nastupa, a podrška publike i žirija nije izostala.

– Suze su okej!- dobacila je Zorica, a šta se potom dogodilo saznajte OVDE.

Prevarili ste se ako ste mislili da je lako oduševiti Boru Đorđevića, a jednom takmičaru je to pošlo za rukom i to olako! 

– Čuje se iskustvo u glasu. Mislim da je on kompletna estradna ličnost- rekao je pevač, a o kom kandidatu se radi saznajte OVDE.


Još jedan u nizu spektakularnih nastupa priredio je Amer Čengić Čenga

– Kada sam čuo da će Čenga biti večeras u studiju poželeo sam da se slikam sa njim. Pratim ono što radi i zvuči savršeno- nahvalio ga je Bora Đorđević, a takmičar je potom dobio neverovatnu ponudu od Zorice Brunclik zbog koje je ostao šokiran.


Naravno da su i dame dominirale u polufinalu, a jedna od njih bila je Vesna Damjanović koja je plenila neverovatnom energijom.

– Imam 43 godine, a osećam se kao da imam 33- našalila se odmah, dok joj je Mare udelio kompliment da tako i izgleda.

Ne bi sve bilo tako spektakularno da se mikrofona nije dohvatio i Žika Jakšić i to rame uz rame sa Borom Đorđevićem.


Nakon mnogo dobre muzike i sjajnog provod usledio je i onaj malo teži deo- odluka žirija.

To je posebno teško palo Zorici Brunclik, koja nije imala srce da proglasi finaiste te je tu ulogu preuzeo Mare.

Nakon mukotrpnog razmišljanja, pala je odluka koja je direktno u finale poslala: Amera Čengića Čengu, Omera Karalića, VesniuDamjanović, Dubravka Biondića i Bobana Canevskog.


Na Fejsbuk glasanju koje traje 24 sata našli su se: Jelena Mudronja, Vladimir Radovanović Selkov, Predrag Dimitrijević Tikir i Radenko Bilić Miki.

Odmah glasajte i pošaljite svog favorita u finale i to OVDE.

Ukoliko ste nečiji nastup propustili pogledajte celu polufinalnu emisiju u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović