Login/Registracija

Neda Ukraden OTKRILA DETALJ iz autobiografije: „Susreti sa VELIKIM ZVERKAMA i pikantni detalji“

Pevačica Neda Ukraden, odmah nakon praznika otputovala je na turneju po dalekoj Americi sa koje nosi prelepe uspomene.

91495144c0b4e01f2a3a2e0e3febe1761b8fa4f4

Iako se ovakavi projekti retko kada zakazuju na početku godine, splet okolnosti ih je naterao da se umesto u Decembru, ova turneja održu u Januaru, ali to je nije sprečilo da napravi sjajnu atmosefru us vakom gradu u kome je gostovala.

– To nisu spektakularno veliki koncerti, ali puni su emocija, to je više od pevanja, bude tu i poneka suza. Desile su su ovde mnoge stvari koje su ljude odvele širom sveta i onda smo se mi tako i družili i ispričali, grilili, pevali– ispričala je ona u „Grand Paradi“.

9e4a98b726b0ad10a82fce7e028f186ce52106de

Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna barem jedan njen hit, ali to ne znači da se ova pevačica navikla na to već se iznova oduševljava kada vidi da se to prenosi sa generacije na generaciju.

– Prijatno sam iznenađena jednom celom novom generacijom tog mladog sveta koji i tek kako zna sve hitove, ima jedan divan ukus. Meni je veliko iznenađenje što je hit moja pesma „Što ti sina nisam rodila“, to sam pevala po 3, 4 puta u toku večeri– otkrila je Neda.

cd8c78e59d2fe1533de6a32325d268ee9e8bb77e

Osim na svojoj muzici, ona već neko vreme vredno radi i na pisanju svoje autobiografije koja će uskoro ugledati svetlost dana.

– To nije samo o snimanju hitova za ovih 50 godina karijere, već je priča o životu jedne žene u zemlji koje više nema. Priča o privatnim, ljubavnim, lepim i drmatičnim temama. Ja nisam neko ko je imao sreće da mi daju pesmu, uđem u studio i to je to, uvek su neke bitke bile, teške bitke oko svake reči i stiha. Ima tu susreta sa velikim zverkama poput Tita i Gadafija, i nekih pikantnijih detalja, ali ne bih mnogo sada otkrivala– objasnila je Ukradenova.

Knjigu možemo očekivati u maju, a do tada uživamo u Nedinim starim hitovima i radujemo se novim.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić