Login/Registracija

Nećete verovati gde je takmičarka imala prvi nastup: „To je bilo moje jedino iskustvo sa muzikom“ (VIDEO)

Takmičarka muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ Sanja Perović nikada se nije profesionalno bavila muzikom, iako se publici koja ima prilike da je sluša na Grandovoj sceni i ne čini tako. 


Svojim stasom i glasom kupila je srca mnogih već posle prvog nastupa u prethodnom krugu, a ona ne krije ponos na svoje dosadašnje učešće.

– Prezadovoljna sam svojim nastupom. Prvi put kad sam bila na sceni imala sam malo veću tremu, a sada mislim da je to zvučalo dosta opuštenije. Nikada se nisam profesionalno bavila muzikom, jedino moje iskustvo sa muzikom i scenom je u horu, a svi znamo da je horsko pevanje nešto sasvim drugo. Iako sam u horu dosta toga naučila o tehnikama pevanja, ali samostalno se nikada nisam pojavljivala- otkrila je Sanja koja je po struci inženjer ekolologije.


Priznaje da je više faktora uticalo na to da do sada ne pokuša da izgradi karijeru, ipak konačno je rešila da preuzme stvar u svoje ruke i pokaže svoj talenat za muziku i široj javnosti.

– Studiranje, prvo, drugo, treće dete i mnoge životne okolnosti i eto nisam do sad pevala- rekla je takmičarka, a veliku podršku osim supruga i prijatelja pružio joj je dever, koji joj se pridružio na Grandovoj sceni.

Ceo intervju sa Sanjom možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović