Login/Registracija

“Ne pitajte me ništa!“ Nedi PRESELO KUVANJE, ali nam je ipak otkrila ČUVENI RECEPT (VIDEO)

Osim što važi za jednu od najzgodnijih dama na estradi, Neda Ukraden nosi i titulu sjajne kuvarice među kolegama.

U intervjuu za Grand Online portal otkrila je da nije usamljen slučaj u porodici, već da taj talenat imaju svi- I mama i tata i baka, i bivši muž i zaove…Mi smo ljudi koji vole dobro da skuvaju i dobro da jedu, a od majke sam svašta naučila. Najviše volim mediteransku ishranu– kaže Neda, i otkriva recept za pripremu ribe, koju je pohvalio svako ko je probao.


– Spremam je na teflonu sa kap maslinovog ulja. Volim i leš ribu, a onda na nju stavim dosta začina, nane, ruzmarina, majčine dušice i to je to– ispričala je pevačica.

Tokom pandemije korona virusa nakuvala se više nego ikada, pa joj je samim tim i preselo naše pitanje da li kuva unukama- Ne pitajte me ništa. Volim za unuke da kuvam, divno jedu, jedu sve što valja da se jede, baš smo ih naučili.


Pošto tvrdi da je veliki gurman, a ipak održava sjajnu liniju godinama, Neda objašnjava da je za to delom zadužena genetika. Ipak, za onaj drugi deo, morala je da se pobrine sama- Moj trud i muka. Borba da se ne najedem previše i da ne jedem stvari koje se  ne smeju jesti. A drugo, radim vežbe sama svaki dan- završava priču pevačica.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac