Nathalie VODI BORBU SA OZBILJNIM POSLEDICAMA VIRUSA: „Uticalo je na moju psihu, ovaj šou mi je dao novu snagu“ (VIDEO)

NATHALIE PRIJOVIC 47 GOD. KOVIN 12

Od kada je prvi put stala na veliku scenu emisije „Nikad Nije Kasno“, Nathalie Prijović pokazala je da je rođena da bude zvezda, a u drugom krugu je to i potvrdila.

Iza takmičarke je teška godina tokom koje je vodila one najteže bitke sa samom sobom, ali ovaj šou joj je vratio veru i dao dodatnu snagu da nastavi.

– Imala sam neke zdravstvene probleme koji su me naterali da prestanem sa nastupima, već dobrih godinu dana ne radim i ovo mi je stvarno dalo snage i ne dam se. Muzika je deo mene, ja sam muzika. Najbitnije mi je što sam ponovo dobila volju da se borim– rekla je za Grand. Online takmičarka koja i dalje oseća posledice korona virusa.

– Virus je ozbiljno ostavio traga, evo ovaj nastup mi je bio kao maraton i to je uticalo na moju psihu i autorski rad, ali ovo me je podiglo- sa osmehom kaže Nathalie.

nathalie prijov

S obzirom da je televijiski i tek kako zapažena, zanimalo nas je i šta joj kažu njeni sugrađani.

– Nisam mnogo u kontaktu sa ljudima, ali ko me je video kažu da su jako zadovoljni. Ja sam mislila da će moj nastup biti nezapažen i raduje me što me hvale– tvrdi pevačica, a zbog čijeg komentara je i dalje u šoku saznajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić