Login/Registracija

NASTUP ZA PAMĆENJE Kad je čula da je frizer Dragana zakazala frizuru, a Jana dobila ovacije za svoju sledeću investiciju (FOTO)

U prvom krugu „Nikad nije kasno“ predstavio se i Davor Ivanković (47) iz Beograda koji je po profesiji frizer. Još kao tinejdžer je počeo da se bavi pevanjem i imao je rok svirke. Ponekad voli i da piše tekstove pesama, a voleo bi da ga njegovi naslednici pamte po njegovim pesmama. 

Na pitanje Jane Milić da li je bolji frizer ili pevač, on nije mogao da se odliči i rekao je kako nije pevao 20 godina. Jana je potom priznala da je njena neostvarena želja da bude pevačica i da joj je krivo što nikad nije imala dovoljno hrabrosti za to. Međutim, Žika Jakšić ju je potsetio na još jednu neostavrenu želju koju će uskoro da realizuje. 

Poznata glumica koja je poreklom iz Aleksandrovca rekla je da će na imanju svog dede da izgradi etno selo kako bi pomogla svom zavičaju da ponovo oživi jer se sela u Srbiji gase. Davor se predstavio pesmom „Rođena si samo za mene“.

Posle sjajnog nastupa Dragana je insistirala da joj Davor napravi frizuru da je svi vide jer se nada da će nastaviti takmičenje. 

„Meni se mnogo dopala ova izvedba jer imaš prodoran i jak glas. Svaka ti čast kako si ti ovo izveo i ja ti želim svu sreću“, rekao je Mirza. 

„Konačno znamo kako je to kad nema mušterija u salonu i kad si sam. To zvuči sjajno“, rekao je Mare. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić