Nastup ovog veterana uspeo je da rasplače Acu Pejovića: Emotivan trenutak na sceni pogodio pevača pravo u srce

ZIKA DRAGANA MARE NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 12 ok scaled

Tokom osam sezona šoua „Nikad Nije Kasno“, brojni nastupi izazvali su lavinu emocija kod stalne postave emsiije, ali i kod članova žirija koji u više navrata nisu mogli da obuzdaju suze.

Jedan od interesantnijih i emotivnijih nastupa pre nekoliko godina imao je Damir Hasanagić (50) iz Kopra. On je u emisiji ispričao da se ceo život bavi muzikom, ali se našalio i rekao da nije nikakav muzičar, s obzirom da svira više instrumenata ali nijedan dobro.

dccf7a075e278f525de4cc6a4c8af5ac51a4315a

Damir je ispunio svoju želju da se pojavi u takmičenju pevača veterana, a posebna podrška bile su mu supruga i ćerka, koja inače pohađa školu za decu sa posebnim potrebama. Inače, Damir ima četvoro dece, a u prvom krugu je njegova podrška bila samo Lajla, koja je u razgovoru sa Žikom Jakšićem rekla da joj tata često peva i da je ponosna na njega.

Lajla je dete sa posebnim potrebama, molim jedan aplauz za hrabru devojčicu koju je došla večeras da podrži tatu– rekao je tada Žika, što je publika pozdravila ovacijama i na taj način za malo rasplakala takmičara.

damir hasanagic 1 ep

U takmičarskom delu predstavio se pesmom “Danas otvaram oči” od “Bijelog dugmeta” kojom je uspeo da fascinirala i žiri i publiku. Nakon završetka nastupa njegova ćerka Lejla pritrčala je tati, što je raznežilo sve u studiju, posebno Aca Pejovića kog je ova scena posebno pogodila.

ipiccy image 12 1

Vidi se da si se borio zbog dece. Ja nisam neki plačljivko, ali malo je falilo. Hvala ti puno što postojiš– poručio mu je Aco Pejović sa suzama u očima.

U nastavku pogledajte kako je izgledao Damirovo prvo pojavljivanje u emisiji „Nikad nije kasno“.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić