Naša glumica godinama krila svoje pravo izdanje, sve dok joj BEKAMOV FRIZER nije rekao da PRESTANE

Kovrdžava, bujna, crna kosa je glumici Lidiji Vukićević decenijama unazad zaštitini znak.

Međutim, jedna od najatraktivnijih i najprepoznatljivijih glumica priznaje da nije oduvek sve karte polagala na fizički izgled, čak je i svoje sitne uvojke u mladosti pokušavala da sakrije, sve do trenutka dok joj profesor sa klase nije rekao da prestane da ide protiv svoje prirode. 

75c8838e86eb064e277a69701af78b0c109b5c92

– Nikada nisam bila osoba koja voli da se skocka i nikad nisam volela svoju kovržavu kosu, pa sam je uvek ispravljala. Onda sam otišla na letovanje sa klasom Dramskih umetnosti i tad je profesor prvi put video moje kovrdže, jer sam ih do sad skrivala i ispravljala. Tad mi je rekao da ostavim svoju prirodnu kosu jer to sam ja, čak mi je kasnije i frizer koji šiša Bekamove i kraljevsku porodicu iz Engleske rekao ‘Nikad nemojte da menjate frizuru’  – ispriča je glumica u emisiji „Iz profila“ i dodala da nikad nije obraćala pažnju na svoj fizički izgled, tvrdeći da joj je uvek bila važnija unutrašnja lepota od one spoljašnje.

Ipak, kaže da joj je drago što je postala prepoznatljiva po svojim kovdžama, kao i da je danas i te kako svesna svoje lepote. 

  Ja sam ona od onih osoba koja ume da se zahvali na komplimentu. Postoje ljudi koji odbijaju, a neko je davno rekao da odbijanje komplimenata predstavlja potrebu za njihovim ponavljanjem. Ukusu su različiti, ali ja sam zadovoljna sobom što je najvažnije, vodim računa o sebi  – rekla je Lidija koju su životne nedaće dodatno ojačale i učinile onim što je danas.

67f23f80404dc3b645220a417bf9ac00fb384bf9

Vedar duh nije izgubila čak i u najtežim momentima u životu, a kao recept za to navela je čvrst karakter i pogled u budućnost. 

– Nikad se ne vraćam u prošlost jer je život kratak da bih se bavila šta je bilo i kako je bilo. Ja hoću da mi danas bude lepo, prosto sam takva osoba. Kad sam rešila da pušim, ja sam tog trenutka i prestala i više nikad nisam zapalila. Nikada me moje odluke nisu koštale u životu, jer sam uvek stajala iza svih, pa makar bile i pogrešne. Nikada se ne bavim lošim stvarima, ne idem u sitne detlaje, uvek dobro razmislim do odluke, procenim i čvrsto stojim iza svake. Čak i kada sam odlučila da se razvedem, to je bilo preko noći. Ali verujte, živela sam pod staklenim zvonom i taj razvod me je ojačao. Prosto sam to morala da prođem – zaključila je glumica.

716bf724b755e43e5a7c17b593903acb49e90498

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I. Ankić