Login/Registracija

Nakon ŽIVOTNOG PORAZA, veteranka konačno ostvarila svoj san: „Kad Bog sastavi, to više niko ne rastavi“

Kada se pre samo nekoliko godina suočila sa razvodom od dugogodišnje ljubavi iz mladosti kojoj je rodila decu, nekadašnja finalistikinja šoua „Nikad nije kasno“ Sanja Živković Caca dugo nije mogla da se oporavi. Kao posledica najtežeg perioda u životu došla je depresija i hiperzezitivnost, zbog čega je tokom takmičenja u šouu veterana proglašena za najtužniju takmičarku. 


Ipak, nakon dugogodišnje borbe sa anksioznošću i depresijom, Sanja je rešila da svoj život potpuno promeni i nastavi dalje bez svakodnevnih suza i strahova, a prvi korak napravila je kada se prijavila za šou „Nikad nije kasno“. Nastupima na velikoj sceni ostvarila je svoj devojački san da svetu pokaže svoj talenat, a hvale i pozitivne reakcije stručnog žirija i publike bile su potvrda da radi pravu stvar.

Kruna svega došla je nakon velikog finala i objavljivanja prve pesme za „Grand produkciju“ i od tad pevačica ne skida osmeh sa lica i kako često kaže, konačno živi svoju novu bajku. Depresivni dani definitivnio su iza nje, a rezultati mukotrpnog rada i velike želje da peva i uveseljava ljude konačno su stigli. 


Pevačica je nedavno doputovala iz Austrije u Srbiju i od tad gotovo svakodnevno vredno radi na novim pesmama i spotovima, a u međuvremenu nastupa. Jedan od bitnijih koncerata dogodio se nedavno u Soko Banji, gde je bila specijalni gost čuvenog gitariste Zorana Stojanovića. 

Sanji je pripala čast da u pratnji gitariste sa adresom u Španiji zapeva najlepše note domačih i stranih hitova. 


– Kad Bog sastavi tako vrhunske umetnike, to više niko ne rastavi. Orila se pesma, pevala je gitara i dva najlepša slavuja i boema. Najbolji koncert ovoga leta dogodio se u Soko Banji, na letnjoj pozornici i malo je reći da je publika bila oduševljena i očarana ovim slavujima. Sanji i Zoranu hvala za ovaj nezaboravni koncert – napisala je Sanjina prijateljica i jedan od najvećih fanova od početka takmičenja koja je imala čast da prisustvuje muzičkom spektaklu umetnika.

 

I sama Sanja potvrdila je da je koncert bio sjajan i da je njime ostvarila još jednu svoju želju -saradnju sa maestralnim gitaristom čiji rad godinama prati.

Prelepo veče! Predivno je slušati ovakvog virtuoza, zaista je bilo nezaboravno veče. Posebno zahvalna za ispunjenje moje muzičke zelje, koju mi je rado osvirao- zadovoljno je istakla Živkovićka.

BONUS VIDEO

Autor: I. Ankić