Login/Registracija

Nakon života u džungli, pevač Srđan Stefanović otkrio pravu istinu: „Zalutao sam pre 30 godina“

Razigran i harizmatičan Srđan Stefanović Srle svojim pojavljivanjem u Grandovom studiju doneo je neverovatnu energiju na koju niko nije ostao imun, počev od stručnog žirija do publike kraj malih ekrana.

Neobičan životni put šarmantnog Sarajlije ostavio je sve bez teksta, a eksluzivno za Grand otkrio je kako se tek u 53. godini našao pod svetlima reflektora.

-Ja sam u stvari muzičar već 35 godina, s tim što se nikada nisam furao da budem neka faca i zvezda, zapravo sam prosvirao zbog plaže. Evo me sad tu sa vama. Svi su mi govorili, zadnje 3 ili 4 godine da treba da dođem u „Nikad nije kasno“, a ja nisam imao vremena da gledam televiziju. Međutim kada sam pogledao, shvatio sam da je to velika produkcija, ljudi koji sjajno pevaju i samo sam rekao „što da ne“. Neka to bude moj povratak kući, u Srbiju, da nastavim tamo gde sam krenuo pre trideset godina. Studio je mesto gde ja pripadam- istakao je Srle vidno uzbuđen pred nove izazove koje takmičenje donosi.

Status energetske bombe i žive vatre dobio je čim je kročio na scenu, a kako i sam priznaje njegov život je, jednom rečju, rokenrol.

-To je jedna čudna energija kojoj ne pripadaju nikakve nacije. Mi smo ista vera, rokenrol do groba! Tako mogu formulisati svoj život- rekao je za Grand, a potom otkrio na čiji nagovor se prijavio u Žikin muzički šou.

-Drugari su me naterali. Ja sam uradio baš momačku karijeru, ali ne u smislu da imam albume. Ali eto život me je naneo ovde, kod vas u studio. I baš sam gledao ovu vašu emisiju, ako išta ima da je internacionalno, da ima ljubavi i da smo svi jedno, nokat i meso, e to je „Nikad nije kasno“!- sa osmehom je dodao Srđan.

Šta je roker još otkrio i za šta po njegovom mišljenju nikad nije kasno saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Evo šta se dešavalo iza kulisa u „Nikad nije kasno“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović