Login/Registracija

Nakon tri godine prijavljivanja, dočekala SVOJIH PET MINUTA: „Nije mi žao ni zbog čega“ ( VIDEO)

Sanelu Sejdić upamtili smo kao jednu od najenergičnijih takmičarki u ovoj sezoni, koja je tokom svog prvog predstavljanja istakla kako je „na baterije“ koje se retko gase i kada spava.


U istom ritmu, u drugom krugu izvela je numeru „Požuri ljubavi u moj zagrljaj“ i još jednom šarmirala sve, a za naš potral oktkrila je kakve su reakcije okoline na njeno učešće u emisiji „Nikad nije kasno“.

– Svi su znali da sam se prijavljivala tri godine i svake godine me pitaju da li će me gledati i ja sam odgovorala kako neće i sada sam napokon rekla kako idem. Svi su oduševljeni i čim pitaju znači da im je stalo– iskrena je bila takmičarka.

Žiri je još jednom pohvalio i nagradio njeno pevanje, međutim Sanela je ovim zanatom počela da se bavi tek pre nekoliko godina.

– Zaljubila sam se, udala sam se, rodila ćerku. Nije meni žao ni zbog čega, za sve postoji pravo vreme. Možda je ovo pravo vreme za mene, ranije ne bih možda bila ovako atraktivna i popularna– otlrila je ona.


U revijalnom delu zapeva je sa ćerkom, koja je takođe veliki talenat za muziku, ali za sada nema ambicije da se tim poslom bavi.

– Ja mislim da je to jedino što sam nasledila od nje, pošto vidite iz priloženog da ne ličimo (smeh), ali glas je ono najlepše. Ipak, nemam u planu da se prijavim za neko takmičenje– odgovorila je ćerka.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ D. Bukovčić