Login/Registracija

Nakon što joj je Mladenovićka DONELA SREĆU DVA PUTA, palo obećanje: “Pevaćeš mi na svadbi!“

Po treći put u šou veterana večeras se predstavila i Vesna Damnjanović kojoj se najviše obradovala članica žirija Aleksandra Mladenović, koja je već imala priliku da je sluša u prvom krugu.

– I meni je drago što tebe vidim Aleksandra, naročito što si mi prošli put donela sreću, pa nadam se i sad- poručila je Vesna.

Kada je takmičarka najavila da će na sceni večeras pevati pesmu “Ja nisam rođena da živim sama“ Mladenovićku je odmah zanimalo da li je Vesna u životu sama ili se tu nešto promenilo.

– I tu si mi donela sreću! Ja zato moram da zamolim Žiku da zatvori konkurs. Zaljubila sam se- priznala je kandidatkinja što su svi radosno pozdravili.

Žika Jakšić je zatim počeo sa serijom pitanja vezano za Vesninog novog partnera (više o tome pročitajte OVDE), ali se ona nije dala već tajanstveno čuvala za sebe svoju ljubav.

– Neću ništa da otkrivam, tu smo istih godina, samo to mogu da kažem. To je privatna stvar– objasnila je Vesna a zatim pred nastup poslala poljubac svom izabraniku.

Nakon što je sa puno emocije izvela čuveni hit Ane Bekute, i komentari žirija bili su u skladu sa tim.

– Samo devet godina pevate? Vrlo sam iznenađen, prijatno. Ovo je bilo odlično- komentarisao je Daša.

– Ti si ozbiljan i izuzetan pevač. Perfektno si ovo izvela– rekao je Mare

– Nisam pristrasna, borila sam se sa Žikom da saznamo kako se zove dečko ali dobro bitno da je žena srećna. Ti si iz emisije u emisiju sve sigurnija, ja bih tebe zvala da mi pevaš na svadbi kad se jednog dana budem udavala- rekla je Aleksandra ubedljvo.

Drugi nastup za večeras Vesna je izvela sa muzičkom podrškom, Aleksandrom Joldžićem, i to u pesmi “Sviraj nešto narodno“.

– Čestitam, sjajni ste bili. Samo pre nego što Vesna ode da uzmem pelcer ljubavi- rekla je Katićka takmičarki za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac