Login/Registracija

Nakon što je otkrila tajnu prezimena, veteranka konačno predstavila supruga: „Nisam mogla da ga nateram“ (VIDEO)

Ana Tesla ima četrdeset godina, a dolazi iz Šida. Veteranka je počela da se bavi muzikom još u osnovnoj školi, a nakon toliko godina konačno je uspela da stane na grandioznu scenu kakva je ona u emisiji „Nikad nije kasno“.

Odlukom vaših glasova Ana je uspela da se plasira u drugi krug takmičenja, a pred našim kamerama otkrila je šta očekuje u nastavku popularnog muzičkog šoua i da li je zadovoljna komentarima stručnog žirija.

Dragana i Dušan su bili dobri, kao i Mare, ali sam primetila da je on posebno kritičan kada sam ja u pitanju. Verovatno smatra da bih se bolje snašla u pop muzici kako i sam kaže. Mislim da je od mene očekivao da pevam hitove od grupe „Zana“, ali ja sam zadovoljna svojim nastupom – rekla je veteranka i dodala:

Što se tiče trećeg kruga volela bih da nastavim takmičenje, ali neće mi biti žao ni ako ne prođem jer mi je želja bila da barem jednom stanem na jednu ovakvu scenu o kojoj mnogi sanjaju.

Ani su tokom nastupa podršku pružili članovi porodice, suprug Nikola koji je bubnjar i ćerka Anđelka koja svira flautu, te je sa mamom na sceni izvela performans koji je publika, ali i žiri sa oduševljenjem prihvatio.

Ćerka svira flautu već pet godina i uživa u tome. Produkcija nam je rekla da moramo da izvedemo duetsku pesmu, ali moj suprug i ćerka ne pevaju. Prosto ih ne možete naterati da zapevaju, pa sam se potrudila da nađem neku pesmu u kojoj ima flaute ili klarineta. Setila sam se „Vejte snegovi“ od Zane, pa smo zamolili nastavnicu da joj napiše note i onda smo to i izvele – objasnila je kandidatkinja.

S obzirom da Ana ima specifično prezime i ovog puta smo se sa veterankom dotakli te teme, ali i zlatene boje koju deluje da takmičarka preferira, a šta nam je ona na to rekl aposlušatje u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk