Login/Registracija

Nakon Sofrinog odlaska iz NIKAD NIJE KASNO, oglasila se Dragana Katić: „Možda smo se profesionalno rastali…“

Posle sedam godina saradnje i druženja u emisiji „Nikad nije kasno“, orkestar Aleksandra Sofronijevića nastavlja dalje sam, dok će novi orkestar u emisiji činiti novi talentovani muzičari kojima je u novoj sezoni Žika Jakšić dao šansu. 


Sofronijević i ekipa popularne emisije odluku o prekidu saradnje doneli su zajedničkim snagama i ostali u prijateljskim odnosima, o čemu govori i Sofrin jučerašnji gest kojim je pokazao koliko ceni ekipu sa kojom je godinama radio. 


Sreću u novoj sezoni Sofronijević je poželeo tortom koju je poslao za ekipu popularnog TV šoua i kojom se ujedno zahvalio za sedmogodišnju saradnju i divne uspomene. 

– Hvala divni, Sofro, nisam ni sumnjala da ćeš nas, po ko zna koji put, svojim vaspitanjem i manirima ostaviti bez daha – poručila je voditeljka Dragana Katić, a zatim prokomentarisala Sofrin odlazak iz emisije „Nikad nije kasno“.


– Možda smo se na trenutak profesionalno rastali, ali ponosna sam na to što te mogu nazvati svojim prijateljem i što ću zajedno sa tobom uživati u svim velikim stvarima koje te tek očekuju. Volim te i srećno – napisala je voditeljka u opisu fotografije koja je raznežila sve. 

Kako je proteklo prvo snimanje nove sezone i ko čini novi orkestar „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić