Login/Registracija

Nakon RAZVODA ZATVORILA JE VRATA ZA LJUBAV, Žika i Ana URGIRALI

Ljiljana Crnjanski (56) iz Bijeljine, ceo život je provela pevajući ispred ogledala. Od malena je želela da bude pevačica, međutim baka nije bila za to, rekla je kako će postati frizerka što je tako i bilo. Svoju muzikalnost iskazuje na proslavama, na kojima se ohrabruje da peva. Iza sebe ima jedan brak, a danas joj je krivo što nema porodicu, ipak trenutno nije spremna za novu ljubav. Za sebe kaže da je žena sa dva srca, i ako jedno prestane drugo će kucati.

„Alaj mi je večeras po volji“ pesma je kojom se ona predstavila večeras.

– Morate da postanete muški frizer da biste upoznale muškarce– poručio je Žika i pozvao sve pripadnike jačeg pola u njen salon.

– Ja pesmu prvi put u životu čujem, a to je fenomenalno jer mi je rekla dosta toga plesala sam i uživala. Pogodila je je rečenica na početku da ljudi misle da ste srećni, a niste. Ljudima uvek može nešto faliti, ako stavimo fokus na ono što nemamo. Stavljajte fokus na ono što imate. Što se tiče ljubavi nemojte podizati zidovi oko sebe, jer kada ih dignete svoju bol ste ostavili unutra kraj sebe otvorite se za ljubav– savetovala je Ana.

– Odlično ste otpevali, ali ste me inspirali da kažem nešto. Ljubavi treba čestitati kada dođe, ali i kada ode. Ja sam siguran da ćete naći svoju ljubav opet– mudro je rekao Keba.

– Pošto je Žika proglasio vaš salon za uniseks, otvorite vrata i prozore kako je rekla Ana. Imali ste sjajnu interpretaciju. Svaka čast– istakao je Mare.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić