Nakon pogibije sina KONAČNO dobio volju za životom i otkrio ko je ZASLUŽAN ZA TO (VIDEO)

Na tužnu životnu ispovest Božidara Stamenkovića niko nije ostao ravnodušan. Nakon priznanja da je izgubio sina u saobraćajnoj nesreći i da se zbog toga odrekao pevanja, takmičar jedobio ogromnu podršku publike da nastavi da se bavi muzikom.

Ipak priznaje da mu je jedna najdraža i to upravo od supruge- Toliko pozitivnih reči koje izlaze iz nje nama je dalo snagu da se sve ovako desi u emisiji. Volite se ljudi jer bez ljubavi i pesme ni života ne bi bilo– rekao je takmičar.

6f14bf5421b620692546bb1442f2d929726f50fd

Iako je u svom prvom pojavljivanju bio kako kaže izbezumljen, primetili smo da je u drugom dosta raspoloženiji – U prvom krugu sam bio u bunilu a sada me je supruga pripremila za ovaj nastup. Sve je zahvaljujući njoj.

– Mama nam uvek pomaže toplim rečima podrške i uvek nas podstiče da budemo bolji i da nema nje ja se u takmčenju ne bih pojavio- kaže Đorđe koji je simpatije publike dobio nakon repovanja sa ocem.

Specijalno za grand.online imali smo priliku da čujemo kako Đorđe bitboksuje sa ocem, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić