Login/Registracija

NAKON POBEDE U TAKMIČENJU NE STAJE: Pevač BILDUJE MIŠIĆE i najavljuje velike PROMENE

Nakon neuspeha koji je doživeo u „Zvezdama Granda“, a zatim vrtoglave popularnosti koju je dobio učešćem u „Nikad nije kasno“, Boban Canevski iz Skoplja ne planira da stane. Elan i volju da u najboljim godinama da svoj maksimum i predstavi se publici u najboljem svetlu dobio je nakon pobede u takimičenju pevača veterana, a sad je odlučio da napravi još jednu drastičnu promenu. 

Nakon brojnih odlaganja i uzaludnih pokušaja da se natera da uđe u teretanu, pevač se konačno pohvalio da je počeo sa vežbama, a sve u cilju da do jeseni liniju dovede do perfekcije.

– Povratak u teretanu – napisao je pobednik „Nikad nije kasno“ u opisu fotografija na kojima diže tegove, što je naišlo na veliku podršku njegovih fanova.


„Majstore, svaka čast!, „To se zove upornost“, „Sad će žene još više da te spopadaju“, našalili su se njegovi bliski prijatelji.


Inače, pobednik je nedavno ušao u studio i uskoro će svoje fanove da počasti pesmom u izdanju „Grand produkcije“. Ali to nije jedino iznenađenje koje priprema od jeseni. 

– Spremna je pesma i na srpskom i na makedonskom i trebalo bi da se snimi već u septembru, a zatim i da se promoviše. Biće to dobro iznenađenje, zapravo biće još mnogo novina, tek sam krenuo- obećao je pobednik za Grand Online.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić