Login/Registracija

NAJVEĆI VRAGOLAN i ŠMEKER U TAKMIČENJU: Ženio se više puta, a kad je zapevao Milica se RASPLAKALA

„Da mi je neko rekao da ću večeras sedeti ovde, ja ne bih verovao, sad se osećam savršeno“, glasi rečenica kojom se publici prvi put predstavio Miroslav Aleksić Aleksa (66) iz Kragujevca.

Najeveći zavodnik u takmičenju, kako se predstavio, tvrdi da je zahvaljujući pesmi svet prošao uzduž i popreko, a da po njegovom ljubavnom životu može i film da se snimi. 

– Mogao bih da pričam tri dana o tome. Ženio sam se više puta, iz prvog braka imam dva sina i sedam unučadi. Žene su mi uglavnom tražile da ostavim pevanje, inače će da raskinu sa mnom. Valjda je to neka vrsta ljubomore, šta znam…Ja sam prezadovoljan čovek, jedino nisam dodirnuo krov sveta – priznao je takmičar koji pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno želi da to postigne. Kaže, fali mu priznanje za dugogodišnje bavljenje pevanjem.

U takmičenju veterana večeras ga bodri dugogodišnja prijateljica Mara koja tvrdi da je „njegovo drugo ja“ i žena zbog koje će peti put u životu reći „da“.

– Lako je da se oženiš, ajd razvedi se, majstore – poručio mu je Žika Jakšić i dodao: – Ja bih se ženio, ali posle muka oko razvoda.

Mara je u razgovoru sa Žikom otkrila da je između Miroslava i nje 20 godina razlike, kao i da su tri godine zajedno, te će uskoro morati da je oženi.

– Mara uslovljava. Tako treba, bravo Maro – dodao je Žika, a Milan Bosiljčić zatražio je savet kako da se oženi, s obzirom da ima 40 godina, a nijedno se nije ženio, na šta je takmičar kao iz topa odgovorio: 

– Bolje nemoj. Bolje jednom, ali kako treba!

U takmičarkskom delu Miroslav se predstavio pesmom „Jesen sedamdeset i neke“ koja je naterala Milicu Todorović i Milana da zaplešu. 

– Ja sam prezadovoljan. Nikad nije kasno – rekao je takmičar nakon nastupa, a žiri odušljeno prokomentarisao da deli njegovo mišljenje. Ipak, Milica Todorović nije mogla a da ne prizna da ju je rasplakao. 

– Meni malo knedla stoji u grlu, malo su mi oči zasuzile, ne znamo koliko su kamere to snimile. Gospodine Miroslave, meni je ova pesma jedna od omiljenih i prosto ste me ganuli- rekla je Milica, na šta se nadovezao Milan koji je takmičara pitao koja žena je sedamdeset i neke ostavila najveći utisak na njega. 

– Davno prošlo vreme, nećemo o tome – odgovorio je takmičar, a Milan otkrio da je zahvaljujući plesu sa Milicom shvatio kakva žena mu treba u životu.

– Ovo je već treći put da me večeras diže da igramo – našalila se Milica, što je Jakšića nateralo da javno izgovori ono što je primetio tokom emisije. 

– Je l’ se tebi Mare, čini da se ovo dvoje muvaju ovde? – pitao je Žika predsednika, ali je on odgovorio da gleda isključivo pravo i radi svoj posao.

Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić