Login/Registracija

NAJEŽIĆE VAM SE SVAKA KOSKA: Sofra i poznati pijanista predstavili ČISTU UMETNOST (VIDEO)

Kada je virtuoz na harmonici Aleksandar Sofronijević najavio duo sa poznatim pijanistom i profesorom klavira Milošem Mihajlovićem, publika nije mogla ni da pretpostavi da se iza projekta pod nazivom „Miruša“ krije prava umetnost.

Zato je danas bilo pravo iznenađenje kada su ljubitelji kvalitetne muzike poslušali pesmu na kojoj je ovaj tandem dugo radio.


Protkana neverovatnim emocijana koje izazivaju nežni tonovi klavira i harmonike, pesma „Miruša“ oduševila je i u više navrata naježila publiku. 

Uh, treba mi malo vremena da dođem sebi posle ove numere. Ovo je umetnost na genijalnom nivou. Emocija koja me iz ovog sveta preseli u neki drugi, lepši svet i ne želim da prestane“, „Emocije umetnika pretvorene u minute našeg uživanja. Hvala vam na ovom poklonu„, „Kada se notama miluje duša, to ovako zvuči“, samo su neki od komentara na duet koji je pred vama, a na koji ni vi sigurno nećete ostati ravnodušni. 

https://youtube.com/watch?v=QD0zp9MALio
Inače, Miruša je leva pritoka Belog Drima i neodoljivo podseća na Plitvička jezera. Poznata je po klisurastoj dolini dužine 10 km, koja se sastoji od 16 rečnih jezera i više vodopada.
Foto: Printcreen,
Autor: I. Ankić