NA TERAPIJI Takmičarka PROSVETLILA MILICU Otkrila šta je najbolji lek, Mare odmah prepisao isti recept (VIDEO)

0A0A9300 1

I ove nedelje pred malim ekranima očekuje vas puno zabave u popularnom takmičenju veterana „Nikad nije kasno“, a ovoga puta žiri u kojem su bile Milica Todorović i Sanja Vučić imao je i ponešto da nauči od samih takmičarki. Tačnije da dobije terapiju. A kako je sve to izgledalo.

MIlica Todorović bila je oduševljena zato što se jedna tamičarka uporedo bavi i medicinom i pevanjem

-Trebate vi nama na estradi da nas malo poređate ovde – zahtevala je MIlica.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 33 ok

Pevačica je istakla da je muzika lek za dušu i da se oni na estradi leče muzikom.

„Volim osmijeh tvoj“ prava je pesma kao melem, a upravo u njoj su uživali kako članovi žirija tako i publika u šou „Nikad nije kasno“.

A da li i može bolje od toga?

-Možda i ne treba bolje – iskren je Mare, na šta je Dragana zaključila da nije bez razloga upravo ovaj kompozitor predsednik žirija.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 38 ok

-On je čovek koji pre svega voli pesmu. On sa pesmom uveseljava i sebe i svoje ukućane, i to radi sjajno, i to je samo po sebi jedna plemenita ideja i shvatanje. Meni je drago da se čuje to pevanje za dušu.

ZIRI NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 7 ok

Za Žiku Jakšića njegov rodni Aleksandrovac ima pravu dušu, a ljudi iz njegovog kraja važe za prave veseljake i zato je u ovoj emisiji odlučio da udruži dve ambasadorke Kuševca i okoline koje će se naći u ulozi žirija i pomoći Maretu u donošenju teške odluke.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić