Login/Registracija

NA SAMOM STARTU ŽESTOKO I EMOTIVNO! Milica Todorović U NEVERICI: „Meni knedla stoji u grlu“ (VIDEO)

Stari dobri muzički šou „Nikad nije kasno“ startuje u novom terminu već od ove subote od 21h na Prvoj televiziji, a kao i do sada dobra muzika, sjajna energija i zabava biće nosioci i ove sezone.

Osma po redu sezona je donela neke promene, pa će se tako ovog vikenda gledaocima predstaviti novi orkestar pod nazivom „Nikad nije kasno“ koji čine vrhunski muzičari i pevači.


Predsednik žirija Saša Milošević Mare i ove sezone drži svoju stalnu poziciju u sudijskoj stolici, a pevačica Milica Todorović i glumac Milan Bosiljčić će žirirati kandidatima u prvoj emisiji.

Milica ne bi bila Milica kada ne bi napravila šou koji će se dugo prepričavati, pa će tako u ovoj epizodi pokušati da se sporazume sa takmičarkom na francuskom jeziku, kada joj je u pomoć pritrčao Žika Jakišić koji je jednim gestom nasmejao sve

 -Kako ti se sviđa ovde u Srbiji? – upitala je pevačica na francuskom, a takmičarka je nije razumela, pa se ubacio Žika.

-Daj ja ću da prevedem, ja odlično govorim – nadovezao se on, a onda je u studiju nastala lavima smeha.

Već na startu gledaćete sajne takmičare iz čitavog sveta koji su stali po prvi put na veliku Grandovu scenu i pokazali raskošan talenat za muziku.Ono što će gledaoce posebno iznenaditi, ali i rasplakati jeste teška životna priča koju ima veteran koji je došao čak iz Danske da se predstavi publici širom regiona i sveta gde se gleda ova emisija.

Ništa manje ineresanta nije priča žene koja dolazi iz Francuske čija je želja da što bolje promoviše zabavnu i rok muziku, dok će šarmatna vaspitačica iz Lazarevca ostaviti bez teksta sve pripadnike jačeg pola. 

– Meni malo knedla stoji u grlu– priznala je Milica. 

I ovog puta je Žika bio provodadžija, pa je pokušao Milici da nađe momka, a da li mu je to pošlo za rukom i o kom momku se radi saznajte već u subotu.

Jasno je da će žiri ponovo biti na mukama, jer su kandidati nikad bolji, ali čini se i nikad spremniji za takmičenje, a pre svega za druženje i dobru zabavu.

U subotu od 21 budite uz Prvu televiziju i pogledajte prvu emisiju osme sezone omiljenog šou programa „Nikad nije kasno“, a do tada pogledajte delić onoga što vas čeka.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković