NA BALKANU JE TO ČUDNO: Pevačica progovorila o porodičnim odnosima, fanovi U NEVERICI

Pevačica i nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Zorica Erić, zbunila je svoje pratioce kada je na društvenim mrežama objavila nesvakidašnju fotografiju na kojoj nasmejano pozira sa svojim suprugom, njegovom bivšom ženom, njegovim, svojim i zajedničkim detetom. 

– Ponosna sam što smo kao roditelji, zajedničkim snagama učinili sve da naša deca budu srećna – poručila je pevačica, što je zbunilo njene fanovi, budući da u Srbiji baš i nije običaj da se sadašnja i bivša žena podržavaju i vole. Ipak, Zorica je jedna od retkih koja je negovala taj odnos i zajedno sa svojim suprugom uspela da izvede i svoju decu i njegovog sina na pravi put, o čemu je govorila za Grand Online. 

0dd83499d90817692e3f7d4925f5386d3c271289

– Kada sam se udala za sadašnjeg supruga, moja ćerka je imala 4 godine, a njegov sin 15 meseci. Od prvog trenutka me zavoleo, kao i ja njega. Vaspitavali smo ih da se jedno prema drugom ophode kao brat i sestra, tako je ostalo i danas. Andrija je odrastao govoreći da ima mamu, tatu i Zoku. Čak je i u vrtiću na temu porodice nacrtao tatu, mamu i mene. Kasnije je rođena Elena, tako da smo imali troje dece u kući – započinje priču Zorica i otkriva koliko joj je bilo teško da ujedno vaspitava i svoju i suprugovu decu. 

– Trudili smo se da deci pružimo sve uslove da budu srećni. Koliko sam ja volela Andriju, toliko je i Jovana (bivša supruga) volela moju decu. Funkcionišemo savršeno i dogovaramo se o svemu što se tiče dece – ističe pevačica i nastavlja:

– Andrija je sada već veliki momak, 20 godina, i dalje me zove Zoka, deli sa mnom tajne, pričamo o svemu, uvek sam tu za njega. Moja starija ćerka se udaje 9. septembra i on će biti taj „veliki brat“ koji izvodi svoju sestru iz kuće. Njegova majka Jovana će biti tog jutra sa nama da mi pomogne oko priprema.

878640b85abd89f917eb759847ac15493eb2acc3

Koliko god je u nekim trenucima bilo teško odgajati decu, ispuniti im sve zahteve i pružati im svu pažnju, Zorica ističe da njoj to nikad nije predstavljalo preblem.

– Nikada mi nije bilo naporno odgajati svu decu zajedno. Nikada ih nisam ni po čemu odvajala. Kada me neko pita koliko imam dece, uvek kažem troje- ponono zaključuje pevačica koja je zbog zajedničke fotografije pokupila mnoštvo simpatija i hvala. 

Inače, pre zajednice sa sadašnjim suprugom Goranom, Zorica je bila u braku iz kog je i dobila ćerku. Zanimljivo je da je pre udaje za prvog supruga bila u vezi 2 i po godine sa sadašnjim suprugom, ali ju je ostavio jer što nije mogao da podnese da bude pevačica. Nakon toga se udala, on oženio i dobio sina, pa se ubrzo razveo. Veoma brzo se i ona razvela i iz Prijedora vratila u Srbiju. Nakon toga ponovo se spojila sa Goranom, rodila mu ćerku i danas joj je najveća podrška i oslonac u životu.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić