Login/Registracija

MUZIKA U GENIMA Ćerka joj se takmičila u „ZVEZDAMA GRANDA“, a kada su zajedno zapevale, NIKO nije ostao RAVNODUŠAN! (FOTO)

„Ja nikada nisam želela da se bavim pevanjem, naterao me je muž“, otkrila je Slavica Đurić u prvom krugu takmičenja. Ona je rekla da je njen suprug muzičar, koji je u jednom trenutku ostao bez pevačice u bendu, i da je nju na „foru“ ubedio da nastupa sa njim. Slavica je priznala da je zaljubljenik u životinje i da bi njena kuća, kada bi je imala, ličila na zoološki vrt. 

„Da niste možda jarac u horoskopu kada toliko volite životinje“, pitala je Tanja Slavicu na samom početku, a takmičarka je odgovorila da je škorpija.

„Uf, moj muž je škorpija i to je kastrofa“, rekla je Tanja i nasmejala sve u studiju.

Đirićeva se po drugi put na velikoj sceni predstavila pesmom grupe Zana „Rukuju se, rukuju“, a Tanja je prokomentirala da je izbor pesme odličan. 

„Ja volim kad čujem pesme iz najplodonosnijeg muzičkog perioda stre Jugoslavije, a pogotovo pesme grupe Zana. Dopalo mi se kako si to otpvela“, rekao je Mare, a na njega se nadovezala i Tanja, koja je pphvalila Slavičin nastup.

„Dobro si se izborila sa onom deonicom, gde ona povisi glas. Sviđa mi se izbor pesme, dugo je nismo čuli“, rekao je Saša.

Slavici je u podršci bila i ćerka Alisa, koja je takođe pevačica, a svoju sreću svojevremeno je okušala u „Zvezdama Granda“. Mama i ćerka su na sceni zajedno zapevale hit duet Verice i Marije Šerifović „Ti mi uvek trebaš“, a u studiju se osećao poseban emotivni naboj.

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić