MUZIKA U GENIMA Ćerka joj se takmičila u „ZVEZDAMA GRANDA“, a kada su zajedno zapevale, NIKO nije ostao RAVNODUŠAN! (FOTO)

„Ja nikada nisam želela da se bavim pevanjem, naterao me je muž“, otkrila je Slavica Đurić u prvom krugu takmičenja. Ona je rekla da je njen suprug muzičar, koji je u jednom trenutku ostao bez pevačice u bendu, i da je nju na „foru“ ubedio da nastupa sa njim. Slavica je priznala da je zaljubljenik u životinje i da bi njena kuća, kada bi je imala, ličila na zoološki vrt. 

„Da niste možda jarac u horoskopu kada toliko volite životinje“, pitala je Tanja Slavicu na samom početku, a takmičarka je odgovorila da je škorpija.

„Uf, moj muž je škorpija i to je kastrofa“, rekla je Tanja i nasmejala sve u studiju.

ebdda80a32ad30ae239340d1bbc9b1395d9a5763

Đirićeva se po drugi put na velikoj sceni predstavila pesmom grupe Zana „Rukuju se, rukuju“, a Tanja je prokomentirala da je izbor pesme odličan. 

„Ja volim kad čujem pesme iz najplodonosnijeg muzičkog perioda stre Jugoslavije, a pogotovo pesme grupe Zana. Dopalo mi se kako si to otpvela“, rekao je Mare, a na njega se nadovezala i Tanja, koja je pphvalila Slavičin nastup.

„Dobro si se izborila sa onom deonicom, gde ona povisi glas. Sviđa mi se izbor pesme, dugo je nismo čuli“, rekao je Saša.

185dd9d8448d3e955faaec3e4a6d1e103ea290d4

Slavici je u podršci bila i ćerka Alisa, koja je takođe pevačica, a svoju sreću svojevremeno je okušala u „Zvezdama Granda“. Mama i ćerka su na sceni zajedno zapevale hit duet Verice i Marije Šerifović „Ti mi uvek trebaš“, a u studiju se osećao poseban emotivni naboj.

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić