Login/Registracija

MUVANJE USRED EMISIJE: Žika je pozvao kući, a onda je ŠMEKERSKI poveo u nepoznato

Seksi Ismeralda Elenkova (40) iz Sofije otvorila je večerašnje takmičarsko veče u „Nikad nije kasno“. Već na samom početku donela je dobru energiju i izmamila uzdahe pripadnicima muškog pola u studiju. 

U atraktivnoj crnoj haljini u kojoj je do izražaja došlo njeno bujno poprsje, takmičarka je zablistala na sceni, ali se i požalila da je imala problem pri dolasku u Srbiju zbog trenutne situacija oko korona virusa. 

– PCR test mora da se uradi, ako ga ne uradim moram u karantin, a dosadno mi je da sedim u karantinu – požalila se, te je Žika Jakšić odmah našao alternativno rešenje i pozvao je kod sebe kući da zajedno „ubiju vreme“, što je takmičarka oberučke prihvatila. 

– To je dobra ponuda, ali tebi Žiko je dva dana karantina sa njom i više nego dovoljno. Ti bi verovatno pobegao iz tog karantina – s osmehom je predvideo Mare. 

Ismeralda se u takmičenju predstavila pesmom „Pitaju me u mom kraju“ od Dragane Mirković i vrcavom energijom i sjajnim vokalom zapalila studio. 

Pejoviću nije bilo jasno kako je moguće da sa takvim izgledom i energijom još uvek nije našla srodnu dušu, na šta je takmičarka odgovoria da joj još uvek nije došlo vreme. 

– I naš Žika stalno govori već godinama da mu nije vreme – dodao je Aco, a Žika je odgovorio da se on već dva puta ženio i da ne može više. 

– Ima ovih neoženjenih, neka oni nešto rade, ne mogu stalno da im uzimam devojke. Ženite se vi, ja sam moje odradio i to dvaput – odgovorio je Jakšić, a Pejović je nastavio da ga procira zbog poziva koju je uputio takmičarki da provodu vreme u karantinu. 

– Otvorio sam kovid centar, ali prvo se radi PCR test, a onda se ulazi kod mene kući – rekao je Jakšić, a Mare dodao – A to se zove PCR test?! Je l’ ovih dana imaš puno posla?

– Da, do šest ujutru traje testiranje. Ja prvo testiram, pa onda puštam, nema bez testa ništa – našalio se Jakšić, a Mare se obratio takmičarki – Dobro je što pola ne razumeš. 

Da je Ismeralda opčinila sve dokazala je i Aleksandra Prijović koja je rekla da je nije pažljivo slušala kako peva, već je samo gledala u nju i divila se njenom izgledu. 

– Volela bih da u 40-tim godinama izgledam kao vi- rekla je Aleksandra i u revijalnom delu ukrstila mikrofon sa takmičarkom. One su u duetu izvele pesmu „Luda za tobom“, a tokom nastupa na sceni im se pridružio i Žika. 

– Tvoj izlazak je dao poseban začin ovom nastupu. Moram da ti kažem da je ovo početak jednog divnog prijateljstva – obratio se Mare Žiki koji je zatim šmekerski poveo takmičarku van scene, što je ceo studio pozdravio aplauzom.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić