„Moja mala crna torbica“ Dragana Katić ostavlja bez daha savršeno uklopljenim aksesoarima, a tek da vidite haljinu (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 55 ok

Da prelepa voditeljka Dragana Katić zaista uživa na odmoru posle naporne sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ mnogi su primetili koji su imali priliku da je sretnu u Herceg Novom.

Dragana koja već dugi niz godina krasi male ekrane svojom lepotom i elegancijom prosto blista, a sada je svoj fantastični luk upotpunila morskim ambijentom u koji je uklopila savršenu haljinu i jednu crnu torbu koja je i nju samu oduševila.

-Moja mala crna torbica – naglasila je voditeljka uz fotografiju koju je snimila na obali Jadrana, a mnoge je oduševila i originalna haljina sastavljena od sitnog mozaika na kojoj preovladavaju ljubičasti tonovi.

dragana katic more

Voditeljka deo leta provodi u svom omiljenom Herceg Novom, a iako joj je rođendan bio pre neki dan, čestitke joj i dalje pristižu.

DRAGANA KATIC I ZIKA JAKSIC NNK FINALE FOTO MUNJA ok 2

To i ne čudi s obzirom da je jedno od omiljenih lica sa malih ekrana, a još kao mala znala je da će se baviti pozivom u ovoj branši, o čemu je jednom prilikom i govorila.

-Prvo sam mislila da ću se baviti glumom, tako sam krenula. Moja prva imitacija je bila „Olivera Katarina“, a još nisam ni u školu pošlaKad god su bile priredbe ja sam i vodila program i recitovala. Sve sam mogla da radim sem da pevam. Nastavnik fizike me je jako voleo i zvao me Ceca Bojković -otkrila je Dragana.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić