Login/Registracija

MLADI I LUDI: Andrija Milošević podelio fotku sa POZNATIM PEVAČEM, svi prasnuli u smeh zbog jednog DETALJA

Andrija Milošević jedan je od omiljenih glumaca javnih ličnosti u srpskoj kinematografiji, a od kada je otvorio svoje pozorište i time ostvario svoj najveći san, veliki deo publike su upravo pevači i pevačice.

Poznato je da su prijateljstva glumaca i estradnih zvezda česta pojava, te se nismo iznenadili zbog objave Dada Polumente sa popularnim glumcem.

Izgleda da prijateljstvo između njih dvojice datira od davnih dana, budući da su se pohvalili slikom starom čak osam godina.

– Osam godina je prošlo, pa kad pre čoveče- napisao je Polumenta uz stiker koji pokazuje koliko je pevač šokiran kako vreme leti.

Na njihovu sreću, pratioci su zaključili da se nisu mnogo promenili te da obojica i dalje fantastično izgledaju, mada su Miloševićevi brkovi koje je tada furao sve nasmejali.

Podsetimo, samo jedna u nizu estradnih zvezda koja obožava Andriju Miloševića je Marina Visković, koja se nekoliko pta našla u prvim redovima na njegovim predstavama.

– Moram priznati da nas je Andrija par puta javno opomenuo za smejanje i na kraju nam pripretio. Mislim da više nemamo mesto u prvom redu od sada- istakla je Viskovićea jednom prilikom, nakon što je glumac opominjao zbog glasnog smeha u više navrata.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović