Login/Registracija

MISIJA ISPUNJENA Žika dao obećanje naslednicima, Matić pevao komšinici Dragani (VIDEO)

U novoj epizodi „Nikad nije kasno“ u kojoj su se predstavili kandidati u dva muška i dva ženska duela, muzička misija je ispunjena. Vrhunski pevači uspeli su da prenesu emocije i energiju na publiku i žiri, ali i da nasmeju sve u studiju. 


Šou je ukrala Sofče Džorleva koja je govorila o svom mužu koji je bio u podršci, a zašto su svi plakali od smeha pogledajte OVDE. Trenutak tuge nastupio je kad je Dragana Gorunović otpevala pesmu ocu koji je nedavno preminuo OVDE

Kako se peva u Bosni čak i kad se preseli u inostranstvo pokazao je Safet Begović Sajo OVDE, dok je Mare nasmejao sve anegdotom o svom sinu koji je imao tremu kao i takmičar Zoran Mičić OVDE

Među gostima u podršci je bio tvorac brojnih hitova narodne muzike Dragan Aleksandrić koji je imao samo reči hvale za idejnog tvorca ovog šou programa. 

„Žiko ti si sa ovom emisijom usrećio mnogo ljudi i ako budeš dovoljno mudar da deci i unucima ostaviš ovu emisiju. Ova emisija treba da nadživi i naše unuke“, poručio je Dragan Žiki.

Fantastičan izbor pesama kako takmičara tako i gostujućih članova žirija Nevene Božović i Dejana Matića doveo je atmosferu u studiju do usijanja. Dragana Katić tražila je od svog komšije Dekija da joj nešto uživo otpeva, a onda je usledio pravi ugođaj uz pesmu „Pola pola“. 


U naredni krug takmičenja plasiralo se ukupno pet takmičara, a za preostalo troje možete glasati OVDE. 

Pogledajte celu emisiju: 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević ,
Autor: A. Bakić