Miša Šikman zatvorio treći krug, Enes Begović mu poručio: „Ličiš mi na brata Tome Zdravkovića“

ipiccy image 8 2

Poslednji je večeras na scenu poslednje emisije trećeg kruga muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ izašao veteran Miša Šikman (59) iz Beograda, nekadašnji vojni muzičar kojeg je supruga prijavila za učešće, i to na 35. godišnjicu braka. Takmičar je po izlasku na scenu napomenuo da dolazi sa Ceraka, odakle je i predsednik žirija Saša Milošević Mare, a potom je naglasio šta ga je supruga kritikovala.

-Proši put sam zaboravio da kažem da sam sa službom bio na Kosovu i Metohiji. Pozdravljam sve ljude iz Prištine i Kosova polja – naglasio je Miša šta mu je bila obaveza.

IMG 1024

I taman kada je Enes Begović koji je član žirija u večerašnjoj emisiji započeo sa svojim pitanjima, produkcija je prekinula snimanje.

-Stop. Čovek imatragove karmina – čuo se glas sa monitorskih zvučnika, a šminkeri su brzo došli na scenu da obrišu ruž sa Mišinog lica.

-Ženo, ništa nisam uradio – pravdao se Miša, što je nasmejalo sve jer je bilo jasno da je na mikrifonu ostalo rumenilo od takmičarke koja je nastupala pre njega, a on je po svemu sudeći malo zagrizao mikrofon tokom svog predstavljanja, i eto problema.

0A0A8855

-Znate šta je najbolje? Najbolje je jer ja ovo neću da isečem! – rekao je Saša Jakšić Žika, autor i voditelj popualrne emisije. U moru komentara Mare je prokomnetarisao da je možda Miša sam stavio mikrofon i da mu je sada pokvaren nastup, a na Enesovo pitanje da li jue to tako, odgovorio je:

-Neka ostane tajna.

Nakon ovog relaksirajućeg predaha u kome su se svi oraspoložili usledio je ozbiljniji deo.

IMG 0304

Članica žirija u večerašnjoj emisiji, pevačica Tijana Dapčević insistirala je da ona pozdravi takmičara.

-Jel’ mogu ja da pozdravim čika Mišu. Čika Miša je Šiletov ćale, a Šile je bubnjar koji svira u mnogim bendovima bubnjeve po Srbiji. Mnogo mi jedrago što sam vam u žiriju večeras – poručila je Tijana čika Miši.

-To znači da ćete biti kritičniji – upitao je veteran, a Enes je dodao:

-Rekla je meni: „Odmah ću ga izbaciti“.

0A0A8642 1

Tijana je to negirala, a Mareta je sve ovo ganulo.

-Mislim da je za roditelje to najveća sreća, kada kažu „ovo je ćale od…“ Kada dočekamo da nas prepoznaju po deci – rekao je Mare.

Takmičar je odlučio da izvede pesmu od Tome Zdravkovića, i objasnio zbg čega:

-Pevao sam zabavnepesme do sad, a ova pesma mi se jako dopada i mislim da mogu jako lepo da je otpevam – rekao je Miša.

Miša je potom izveo Tomin hit „Tužno leto“, a Enes je prvi izneo utiske:

-Ukazao bih da bi pola tona više bilo puno lepše, ali iz daljine jako podsećaš na brata pokojnog Tome Zdrvakovića. Večeras je ovo meni super.

IMG 1106

Mare je bio kratak:

-Bravo, bravo, bravo – poručio je Mare, a Tijana se ubacila:

-Mislim da je to deplasirano! Bravo! – čestitala je i Tijana takmičaru.

U revijalnom delu Miša Šikman je izveo sa Dragicom Zlatić pesmu Antonia Šole „Volim osmeh tvoj“, za čije su izvođenje dobili ovacije publike.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić