Mirjana Bajčić ugostila kolege u Beču, pa otkrila koga publika najviše voli: „Ona je ozbiljan zmaj“

mirjana bajceic

Bivša učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Mirjana Bajčić privukla je veliku pažnju u popularnom šou.

Ona je tada važila za jednu od najtalentovanijih učesnica ovog takmičenja s obzirom na to da je pevala različite muzičke žanrove.

Dok sam odgajala decu nisam imala nikakve želje da se bavim muzikom zato što sam prvenstveno htela da budem mama. Tako sam i uradila. Podigla sam troje dece i sada imam vremena za svoje želje i ambicije koje nisam ostvarila kao mlađa – pričala je Mirjana tokom učešća u popularnom muzičkom šou gde je ostvarila zavidan uspeh.

mirjana bajcic

Nakon takmičenja veteranka je nastavila vredno da nastupa, a kako u Beču ima salu za organizaciju proslava neretko su joj gosti upravo kolege iz popularnog muzičkog šoua.

Vredno radim, prošli vikend mi je bila Mima Bažalac koja je pevala sa mnom u sezoni. Ona je sada pevala u mojoj sali za proslave na jednoj svadbi. Mi smo dobre drugarica još od takmičenja – rekla nam je Mirjana, te otkrila da pored Mime kod nje nastupaju i mnoge druge kolege.

Kod mene nastupa Igor Tadić, Miki Bilić, ne mogu sada svih ni da se setim – otpočela je Mirjana, pa dodala:

-Nastupala je i Bojana Barjaktarević, nju ljudi baš vole.

bojana i mirjana

Znamo da se Bojana nažalost po treći put susrela sa opakom bolešću, a Mirjana nam je otkrila kako se nosi sa teškom situacijom.

Bojana je ozbiljan zmaj od žene. Ona je borac i jako dobro se drži s obzirom na stanje u kome se nalazi. Uvek je nasmejana, pozitivna, jako dobar čovek i drug – istakla je veteranka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk