Login/Registracija

Milosava Vajović o svom komšiji Urošu Živkoviću – Evo šta kaže o mladom pevaču

Milosava Vajović iz Beograda za emisiju „Nikad nije kasno“ prijavila se zbog pevanja, ali i da b i pronašla srodnu dušu.

Kako joj je pojavljivanje u ovoj emisiji donelo popularnost, Milosavca nam se pohvalila da je imala mnogo ponuda za upoznavanje, te da joj se mnogo interesantnik muškaraca javilo.


– Mnogo kandidata se javilo, međutim, kako je vreme ove korone, pa nekako nije vreme susretanja onda to mora malo da sačeka… Ne možete tek tako nekoga da upoznate, ni da dogovorite neki sastanak – rekla je Milosava i dodala:

– Napravila sam ja već neku selekciju, međutim nije došlo do susreta. Ja se nadam kad prođu ove rigorozne mere, da ćemo moći izaći negde na piće, jer bez živog kontakta ne možete nikog ni upoznati. 

Milosavi se na sceni u jednom momentu pridružio i mladi pevač Uroš Živković te su zajedno otpevali duet. Milosava je otkrila i da joj je Uroš komšija, a evo kakvi su njeni utisci o pevaču.


– Mi se nismo lično znali, ja sam njega znala samo iz viđenja. Zapamtila sam ga jer se takmičio u „Zvezdama Granda“, ne verujem da je on uopšte znao da sam mu komšinbica. Uroš je fantastičan mladi pevač, meni je toliko drago kad čujem mlade dobre pevače, prosto čoveku daje nadu da će ova naša lepa muzika ipak ostati. Ima ko da peva i kad ovi stariji odu u penziju – ispričala je ona.

Ceo intervju sa Milosavom pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić