Login/Registracija

Milica Todorović naterala takmičara da joj priđe: „PA TO JE MINIMALIZAM“ (VIDEO)

Malo mi za sriću triba, upravo ovom pesmom Milica Todorović poželela je dobrodošlicu u novu, obećavajuću epizodu šoua „Nikad nije kasno“.

I zaista baš malo treba za smeh, pozitivne vibracije i dobru zabavu, a to je osim veterana koji su na velikoj sceni dosanjali svoje davnosanjane snove, i ovog puta dokazala ustaljena ekipa popularnog takmičenja i članovi žirija koji, pored Saše Miloševića Mareta i naše lepe Mice, čini i stari šmeker Mima Karadžić. 


Da su Mima i Mica šarmeri starog kova uverili smo se na snimanju ovonedeljne emisije u kojoj je proslavljeni glumac zbijao šale sa takmičarima koji su na sceni „umirali od treme“, a nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ naterala jednog od učesnika da joj priđe. 

– Je l’ vi to imate neku plavu senku na očima ili sam ja ćorava? – pitala je zbunjeno, a kandidat odgovorio da je bila crna, pa ga je Mica nagovorila da joj priđe kako bi bolje pogledala. Nakon što je poslušao, ceo studio je prasnuo u smeh, a Mica je kao iz topa odgovorila: Pa to je minimalizam! 


Osim šaljivih reči i postupaka u cilju podrške, žiri neće ostati imun ni na iskrene životne ispovesti i nastupe talentovanih veterana. Neki od njih dovešće ih do ivice suza, a neki iskrenim priznanjem oraspoložiti i slatko nasmejati. Jedna od njih biće i učesnica sa imenom Živoslavka Tasić koja je u emisiji priznala da ne voli svoje ime, pa je iz milošte zovu Stoja. 

Međutim, Mima je bio rešen da je ubedi da vrati svoje pravo ime i da se upravo njime predstavlja u takmičenju. 

– Zamisli muškarca koji se zove Stojko, tako da je bolje Živoslavka, to ima neku finu priču – bodrio je Mima, što su svi u studiju ispratili ovacijama i gromoglasnim smehom.

Delić zabave koja donosi i lavinu emociju možete pogledati u videu ispod, a mi se gledamo već u nedelju, 26. septembra u 21 čas na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH. 

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić