Login/Registracija

Milica Pavlović progovorila o temi koja i dalje TRESE ESTRADU: „Smeta im što NISU SPREMNI POPUT MENE““

Ova godina Milici Pavlović donela je brojne izazove, padove i uspehe. I najtužniji momenat kada je izgubila baku i neverovatan uspeh na poslovnom planu pratili su pevačicu proteklih meseci, a sve je to, kako tvrdi naučilo bitnoj životnoj lekciji.

– Očigledno je da mi je ovo iskustvo bilo potrebno u momentu najvećih životnih lomova i profesionalnih uspeha. Shvatila sam da kontolu nad svojim životom imam samo ja, ali i da prestanem da se iznenađujem na šta su sve ljudi spremni za mrvicu slave, uspeha i novca. Ova godina mi je zaista donela brojna otrežnjenja i nove početke- priznaje pevačica.

Dobro poznata afera „Provereno“ izazvala je veliku buru u javnosti, ali i u Milicinom životu nakon čega je shvatila da drugima ne smeta zbog postignutih rezultata već njenog karaktera.

– Nakon brojnih napada i ružnih reči preispitivala sam sebe i sve što se desilo. Shvatila sam da je svim tim ljudim najveći problem moja spremnost da zaista maksimalno budem posvećena svom poslu, da izdržim sve udarce i da budem fokusirana na svoj cilj. Smeta im što nisu spremni poput mene da do te mere budu posvećeni svemu što rade. Moram da kažem da mi je bilo krivo što sam se suočila sa tim da na estradi ne postoje momenti i situacije u kojima moramo da se izdignemo iznad sopstvenih simpatija ili ličnog mišljenja o nekome- istakla je Milica.

Jedan od najtežih zadataka na današnjoj muzičkoj sceni je trajanje, a mnogi pevači stare garde tvrde da se estrada mnogo promenila te je i Milica Pavlović iznela svoj stav budući da je već godinama jedna od najpopularnijih pevačica sa velikim brojem hitova.

– Mislim da zvezdu, odnosno nekoga ko neće imati rok trajanja čini karakter. Potrebna je ista jačina, snaga i svest da se izdrži ogroman uspeh, popularnost i slava, kao i momenti kada nije baš sve onako kako ste očekivali. Mnoge ponese trenutni uspeh, zanesu se i misle da će to trajati zauvek, pa donose pogrešne odluke koje ih na kraju koštaju karijere. Ja od prvog dana pokušavam da sve vreme budem sa obe noge na zemlji, jednako se trudim i kada sam zavodoljna i nezadovoljna, da me uspeh ne ponese, a neuspeh ne obeshrabri- rekla je za „Bazar“.

Podsetimo, Milica Pavlović nedavno se susrela sa veoma neprijatnom situacijom kada je pevačica Ana Nikolić bukvalno prisvojila pesmu “Provereno“ koja je jedna od najvećih hitova sa novog Pavlovićkinog albuma.

POGLEDAJTE I

AFERA „PROVERENO“ I DALJE U JEKU: Zorana Mićanović zauzela NJENU STRANU

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović