Login/Registracija

Milica Pavlović ga muvala u emisiji, usledio je odgovor koji sigurno nije očekivala

Muzikom se nije bavio čak 20 godina, a kada je to počeo da čini u šouu „Nikad nije kasno“ Davor Ivanković kupio je i žiri i publiku. Osim glasom gledaoce popularnog takmičenja osvojio je i stasom, što je Dragana Katić potvrdila u četvrtom krugu. 

„Svi me pitaju da li je moguće da Davor ima toliko godina i da je tako zgodan i lep“, rekla je voditeljka, a takmičar joj je uzvratio komplimetima da i ona izgleda odlično, što je Žiki dalo odličan šlagvort. 

„Ajde, ajde još malo se muvajte“, poručio je Jakšić, ali ga je Milica Pavlović želela za sebe. 

„Daj ga meni“, našalila se pevačica, pa nastavila.


„Nisam bila pažljiv školarac. Da li si zauzet?“, upitala ga je Pavlovićeva, na šta je takmičar rekao da jeste. 

„Menjamo. Sad više nismo na ti, sad smo na Vi“, odsečno je odgovorila, a Saša Milošević Mare poručio je takmičaru da je najbolje da joj pesmom odgovori i kaže šta će da peva. 

„Produži dalje“, rekao je Davor, a kompletna ekipa prasnula je u smeh. 

Nakon nastupa Davor je dobio komentare da je predobro peva, kao i da je veliki zavodnik jer je tokom pesme gledao direktno u Milicu. 

„Super je što gledaš u Milicu“, rekao je Mare, dok je Gile dodao: „Pa neće valjda u mene?“.

„Šarmer si i svestan si toga“, konstatovala je Milica, a zatim su se Davoru na sceni pridržile Mima Tanasković i Dragana Aleksić.

„Ja stvarno ne znam kako ćeš danas da se vratiš kući!?“, rekla je Dragana nakon što je sa Draganom i Mimom izveo pesmu „1200 milja“, na šta je Davor odgovorio da ne zna ni sam. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić