Login/Registracija

Mile Kitić otkrio PRAVU ISTINU O SVOJIM LJUBAVNICAMA i odnosu sa Martom: „Malo sam ČUDAN ČOVEK“

U osmoj deceniji života, Mile Kitić se može pohvaliti energijom mladića kojom pleni gde god da se pojavi, i ne planira skoro da se penzioniše.


Kaže da tajna mladolikosti ne leži u isključivo zdravom životu, već u balansu.

– Imam dobru genetiku na majku, zdrav sam i jedem normalno koliko mi treba tako da nemam problema ni sa kilažom. Nekada se malo opustim kada je neka duža turneja pa se malo i cirka, ne spava se redovno, ali u principu se vide godine mada sam ja stvarno dobar– objasnio je Kitić.


Osim u muzici Mile je ispred vremena oduvek bio i sa nesvakidašnjim stajlinzima, a kako tvrdi za to je bila zadužena supruga Marta koja je pratila svetske trendove.


Nema sumnje da je uvek pronalazio načine da intrigira javnost, a nakon mnogo decenija provedenih na estradnom nebu upoznao je sve tajne šoubiznisa.

– Malo sam ja čudan čovek! Bilo da su u pitanju emisije ili intervjui, koga interesuje da ja pričam da li sam imao dobar koncert, moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za seks ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno (smeh)- našalio se pevač.


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić