Login/Registracija

Milan Đurđević uputio emotivnu poruku Nathalie Prijović: „Slobodno se isplačite, to oslobađa“ (FOTO)

dbc4439731dbafc32ab4ca5320cbad6aa4db2dba

Učesnica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Nathalie Prijović rasplakala je publiku kad je u emisiji priznala da je pre dva meseca izgubila supruga na tragičan način.

Naime, ona je rekla da je njen muž sebi oduzeo život, a njena emotivna ispovest dirnula je Žiku Jakšića i sve članove žirija koji su plakali posle njenog nastupa koji je posvetila upravo pokojnom suprugu.

IMG 7744

Nathali je takođe rekla da joj je suprug bio velika podrška kada je u pitanju njena karijera, ali i da je grupa „Neverne Bebe“ bila njihova omiljena grupa.

U emisiji kada je ona nastupala, jedan od članova žirija bio je i frontmen grupe Milan Đuđević koji je pružio maksimalnu podršku takmičarki.

-Pre svega želim da ti izjavim saučešće u ime svih nas i publike, hoću da kažem da si ti jedna hrabra žena. Ta hrabrost u principu i jeste ljubav koji mi imamo i koju ste vi delili čitav život. Ta ljubav neka večeras neka bude tvoje pevanje, ja sam jako emotivan i želim da ta tvoja ljubav i muzika večeras dodirnu nebo, a znam da hoće, siguran sam kad te vidim koliko toga imaš u sebi – rekao je Milan u emisiji.

Izgleda da je ova priča ostavila jak utisak na Milana, pa se on i posle emisije obratio na društvenim mrežama veteranki uz nekoliko zajedničkih fotografija i sa emotivnom porukom.

-Jedan život, jedna priča, jedna pesma, jedna ljubav, dve duše, zauvek zajedno… Dvoje…Hvala Nathalie Prijović, hvala Nenade, hvala što naša muzika ima moć da ode u večnost i tamo Vas čuva. Slobodno se isplačite, to oslobađa – napisao je Milan na oficijalnom Fejsbuk nalogu grupe „Neverne Bebe“.

Capture 8

Podsetimo, nakon nastupa koji je rasplakao region, Nathali je za Grand otkrila da niko iz porodice niko nije slutio da može doći do takve tragedije.

Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu. Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je veteranka.

U nastavku teksta pogledajte šta je još Nathali rekla u emotivnoj ispovesti za Grand.

Foto: Filip/Luka,
Autor: A.Milinković