Login/Registracija

Milan Bosiljčić prema damama popustljiv, ali zbog jedne stvari ima tremu: „IZBORIĆU SE“ (VIDEO)

Večeras startuje nova, osma po redu sezona šoua „Nikad nije kasno“, a čast da otvori serijal i da se po prvi put nađe u stolici za žiriranje u emisiji „Nikad Nije Kasno“ imaće glumac Milan Bosiljčić koji nije krio uzbuđenje povodom poziva Žike Jakšića.

– S obzirom da sam deo muzičkog Pozorišta na Terazijama, muzika, ples i pevanje mi nisu strani, ali za žiriranje jeste prvi put. Verujem da ću kao ovi „mladi“ takmičari imati jednu vrstu treme, ali izboriću se sa njom – priznaje Milan za Grand Online. 


Kako se mnogi treme oslobađaju uz čašicu omiljenog srpskog pića, ni glumac nije izuzetak.

– Svakako je uz rakiju sve bolje, prosto opusti. Krvni sudovi se prošire, sve je lakše uz rakiju – s osmehom odgovara glumac,a s obzirom da će prvi put žirirati u jednoj muzičkoj emisiji, zanimalo nas je i da li će biti strog.

– Treba ih podržati, ali ne možemo ih puštati tek tako, moramo da imamo neku dozu umerene strogoće, da im damo podsticaj. Oni probijaju led danas, tako da treba biti lakši prema njima- priznaje miljenik žena koji se proslavio u seriji „Igra sudbine“ i otkriva da li neki takmičari imati povlastice.

– Dame su uvek moja slaba strana, tako da je vrlo moguće da će one veći utisak da ostave na mene, ali to ne znači da ću prema momcima biti strožiji – iskren je Bosiljčić o kom se u medijima dosta spekuliše zbog odnosa sa njegovim rođakom Ivanom Bosiljčićem. Ipak, za Grand online glumac je na tu temu stavio tačku.


– Nažalost, zbog obaveza nemamo vremena za porodična okupljanjam ali desi se. Ivan i ja nismo rođena braća, već četvrto kolone. On ima svoj put, obaveze, ja takođe, ali dešava se da se sretnemo. Za sad ne provodimo previše vremena, ali to ne znači da se ne poštujemo i ne volimo – priznaje Milan i otkriva za koje stvari nikad nije kasno, bar iz njegovog ugla. 

– Ni za šta nije kasno, za napredak u životu, za rad na sebi, za pesmu, probu. Pitanje je onoga šta mi u duši nosimo, za šta i koliko smo spremni da ispitamo svoje granice. Granice uvek možemo pomeriti, i ja vrlo često kažem da za mene nije kasno i trudim se da idem samo napred. Ove godine sam napunio 40 godina, stigla je i destilerija, ali neću se na tome zaustaviti. Iz godine u godinu nove zadatke sebi zadajem, nove obaveze, poslove. Ko zna gde će me život odvesti upravo zato što mislim da nikad nije kasno – kaže Bosiljčić u intervjuu koji možete da pogledate u videu. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Milinković/I.Ankić