Menja profesiju? Bejhan Ramov dobio ulogu u filmu: „Svi moji snovi su se ostvarili“ (VIDEO)

bejhan ramov snimio film

Kažu da se svi snovi i želje ostvaruju ukoliko u njih čvrsto verujete. U to se uverio nekadašnji pobednik šoua „Nikad nije kasno“, zidar i pevač amater Bejhan Ramov, koji je nakon pobede u takmičenju i enormne popularnosti, dobio i ulogu u jednom makedonskom filmu.

Za Grand Bejhan je otkrio kako je došlo do toga da se po prvi put nađe na filmskom platnu.

-Producenti su me videli u ‘Nikad nije kasno’ i shvatili da su moji snimci iz takmičenja jako gledani, te su me pozvali telefonom i pitali da li bi voleo da snimi film, naravno da sam potvrdio. Otišao sam na snimanje i reditelji su mu tražili da nastupam kao Bejhan Ramov radnik, a ne kao pevač. Snimao sam svoje deonice na pijaci i kafani i mislim da sam se dobro snašao-započinje priču Bejhan za Grand i dodaje da je pojavljivanjem na filmskom platnu sve svoje želje ispunio.

fd5ed635ad69962012465743f8ee9ee42914a161

Kaže da je najveća prekretnica u njegovom životu zapravo učešće u šouu Žike Jakšića.

-Svi moji snovi se polako ostvaruju, sve što sam od Boga tražio mi je ispunjeno i sve polako dolazi na svoje mesto. Prvo sam jako želeo da se pojavim u najpopularnijem šouu ‘Nikad nije kasno’ i ta želja mi je ispunjena, takođe mi je u takmičenju ispunjena želja da pevam sa svojim idolom Šerifom Konjevićem i na tome sam posebno zahvalan Bogu, a sad gradim kuću za drugog sina i na sve to sam i snimio film– ponosno ističe Ramov i otkriva kako se snašao u prvoj ulozi u životu:

-Stao sam rame uz rame sa velikim makedonskim glumcima i nije mi bilo svejedno, ali mi je učešće u takmičenju veterana dosta pomoglo da se bolje snađem u prvoj ulozi u životu. Moja uloga je bila da pevam na pijaci i u kafani, tako da mi to nije teško palo. Radio sam ono što najbolje znam. Prvi put sam glumio i mislim da sam se dobro snašao.

bejhan ramov film

-Moj život je trenutno jedno veliko blagostanje i sreća, a sve zahvaljujući najboljem šouu na Balkanu ‘Nikad nije kasno’– istakao je Bejhan koji je nedavno istakao da svoj primarni posao ne želi da napusti, iako mu je pevanje dosta isplativiji posao.

-Ja sam davno rekao da me ne hrani pevanje, mene hrani moj posao, znoj, te se i dalje bavim građevinskim radovima. Zidam, molerišem, majstorišem, ne odustajem od toga, a pesma kao pesma – uvek je tu. Za nju uvek ima mesta mimo mog primarnog posla-rekao je Ramov u intervjuu za Grand.

U videu ispod pogledajte kako se Bejhan snašao na filmu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Fejsbuk/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić