Login/Registracija

MEGA KONCERT Goran i Lenče Kukić raspametili publiku u Strumici, a tek da vidite kakav spektakl su priredili (VIDEO)

Pobednici šoua „Nikad nije kasno“ Goran i Lenče Kukić održali su koncert pred nekoliko desetina hiljada ljudi u Strumici.

Muzičko bračni par nastupao je na festivalu Strumica Open i sjajnim koncertom na gradskom trgu priredio neviđenu zabavu za okupljene fanove iz Makedonije, Srbije, Bugarske, Grčke i Bosne. Intersantno je da je sa Goranom i Lenče nastupao i njihov sin Ivan, ali i prijatelji i kolege iz šoua „Nikad nije kasno“, Marko Žigmanović, Danijela Stanković Kostić i Mirsad Pervanić zvani Migos.

Publika je aplauzima ispratila svaku otpevanu numeru, a najveće ovacije dobila je pesma „Ne diraj moju ljubav“ koju su uživo izveli Goran, Lenče i njihov sin Ivan. Pogledajte kako je to izgledalo:

Muzička porodica Kukić opravdala je poverenje organizatora i u stilu pravih zvezda prevazišla očekivanja makedonske publike, priredivši spektakl za sve generacije.

Inače, na strumičkom festivalu, u okviru bogatog programa nastupile su mnoge makedonske i balkanske estradne zvezde, a od regionalnih izvođača bili su „Bijelo dugme“, Mirza Selimović, Željko Samardžić i Severina. 

……

Foto: Fejsbuk,
Autor: I.Ankić