Login/Registracija

MARINA TADIĆ: ,,Teško podnosim trudnoću u ovim godinama!“ (FOTO)

Vest da je pevačica Marina Tadić u drugom stanju, odjeknula je kao bomba, s obzirom da je pevačica duže vreme bila slobodna, i nikoga nije predstavila javnosti kao partnera.

Ona kaže da ne krije partnera, već da je on advokat i pošto nije deo javne scene, smatraju da ne mora da se eksponira. Na pitanje da li se ona krije jer je dugo ne viđamo po emsijama, Marina odgovara da se od nastupa oprostila pre dva meseca jer je posvećena trudničkim danima, i da joj se na poslovnom planu ne dešava ništa novo da bismo je gledali na malim ekranima.

……

Marina je za jedan portal otkrila sve o trudnoći ali i polu bebe: ,,Očekujemo ćerku. Bitno je da je dete živo i zdravo, nije bitno da li je dečak ili devojčica. Svi kažu da je devojčica za mamu. Mama sebi rađa najbolju drugaricu. Tako da se ja nadam da će tako biti i sa mnom.

S obzirom da je Marini ovo prva trudnoća, a da svaka žena drugo stanje podnosi različito, Marina kaže da teško podnosi trudnoću, i da smatra da je to zbog godina, ali i zbog dugogodišnjeg nošenja štikli, pa je prate bolovi u leđima, bez obzira što se trudi da bude aktivna i živi zdravo.

Autor: T. Bogavac