Login/Registracija

Mare zamalo NAPUSTIO STUDIO zbog kandidata pa mu poručio: “ŽAO MI JE ako te remetim“

Po peti put u takmičenju “Nikad nije kasno“ predstavio se i Ljubiša Osmanović iz Paraćina koji je od svog prvog pojavljivanja imao problem sa tremom od kamera koja ni sada nije prestala, te je iskreno rekao kako se večeras oseća.

– Nikako pravo da vam kažem! Kad me Mare ovako pogleda ja se oduzmem i 50% lošije pevam nego inače– nasmejao je on sve svojim odgovorom, na šta su Dragana Katić i Tijana Dapčević poručile Maretu da je najbolje da napusti studio.

– Ma bre popiješ dve rakije i zaboraviš i na Mareta i na sve- posavetovao ga je Žika.

Ipak, tremu mu je malo razbilo prisustvo članova porodice, supruge i sina koji su mu najveća podrška, a zahvaljujući kojima je uopšte i došao u ovaj šou.

Takmičar je otkrio i to da ga sada svi prepoznaju zbog emisije ali da ga ta nagla popularnost nije promenila.

– Sijam kao neka mala zvezda. Prepoznaju me u mom gradu, Jagodini i okolini– objasnio je Ljubiša.

On nam je večeras otpevao pesmu “Danima te čekam“ Šabana Šaulića kojom je razgalio ceo studio i dobio gromoglasan aplauz.

On ako bude dao 100% sebe ima da gori ovde sve! Ti si kupio publiku i svaka ti čast- oduševljena je bila Tijana.

– Bravo Ljubiša! Ja sam se oduševio još kad sam čuo kako pričaš, imaš baš mastan glas. Vidim da si iz Leskovca i oseća se ta južna pruga u glasu, svi iz Leskovca odlično pevaju– zaključio je Željko.

– Ljubiša zna šta ja mislim o njegovom pevanju i moj pogled je pogled divljenja a ne strogoće i žao mi je ako ga remetim nekad. Ti si velemajstor- objasnio je Mare.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac