Login/Registracija

MALI ZAVODNIK: Upoznajte mlađeg sina Žike Jakšića (FOTO)

Autor popularnog takmičenja veterana Žika Jakšić 2012. godine dobio je sina sa Dajanom Paunović, kom su ponosni roditelji dali ime Dušan. Žika do sad nije želeo da javno eksponira svog naslednika, ali ovog puta nije odoleo, pa se na popularnoj društvenoj mreži Instagram pohvalio fotografijom sa svojim sinom.

Tata i sin pozirali su za Instagram, ova fotka oduševila je Žikinu armiju fanova koji su poručili da je mali Dušan isti tata.


Žika i Dušan su u sjajnom raspoloženju, kao što možete videti na fotografiji, ali je ipak mlađi Jakšić pokupio više simpatija.

“Kakav otac, takav sin”, “Meden je”, “Lep na mamu, pametan na tatu”, “Baš ste kul”, samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsetimo, Dajana i Žika su se venčali 2010. godine a kumovi su im bili Saša Popović i Ilda Šaulić. Dve godine nakon svadbe dobili su sina Dušana koji će u februaru proslaviti svoj sedmi rođendan. Iako je na brak sa Dajanom stavio tačku, Žika i ona su i dalje u sjajnim odnosima i zajedničnim snagama vode računa o malenom Dušanu. 

Žika Jakšić poručio bivšoj ženi da je VOLI i otkrio sa koliko žena je bio (VIDEO)

Stvari koje niste znali o Žiki Jakšiću!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić