Makedonska Barbara Strejsend snimila duet, umesto da OVU pesmu sama prezentuje na BUGARSKOM FESTIVALU (VIDEO)

Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno! U muzici je potpuno normalna stvar da pesma bude namenski rađena za jednog izvođača, a onda da završi kao duetska numera i to u rukama drugog pevača. Najbolji primer za to je makedonska Barbara Strejsend, kako su Barbaru Jakovlesku nazvali tokom u učešća u šouu „Nikad nije kasno“, koja je pesmu specijalno snimila za jedan bugarski muzički festival, ali ju je na kraju presnimila kao duet sa jednim makedonskim pevačem. 

e707f61d1b1a1842e43b5bd4020304d67d49fc10

„Pesmu Gjurgjica snimila sam pre dve godine, ali je nigde nisam pustila i reklamirala, jer sam čekala festival u Bugarskoj. Onda smo moj dragi kolega Igor Hristov, koji inače živi u Skoplju i ja došli na ideju da je presnimimo i dogovorili se da to ipak bude duet“, priča Barbara i kaže da nije pogrešila jer je ova verzija pun pogodak. 

Usled situacije sa korona virusom, Barbara i Igor nisu uspeli da snime spot jer su granice zatvorene, te Barbara iz Švajcarske nije mogla da dođe u rodnu Makedoniju kako bi novu pesmu ekranizovali. Zato su se dosetili da naprave spot od kolaža zajedničkih fotografija, nadajući se da će pesma ipak doći do izražaja. 

Grand.Online vam premijerno predstavlja Barbarinu i Igorovu duetsku pesmu. 

Podsetimo, Barbara je prošle godine, zajedno sa kolegom iz takmičenja Elvirom Ramićem, osvojila treće mesto na najznačajnijem muzičkom festivalu u Makedoniji, „Ohridski trubaduri“. Ukoliko želite da čujete njihovu pesmu „Na jug e mojata ljubov“, učiniti to klikom OVDE! 
Interesantno je da je Barbara ljubitelj dueta, jer je jedan snimila i sa kolegom iz takmičenja, a reč je o numeri koja nosi naziv „Kasno je“. 
7444affe89b0297fadaeff706fb0567886c68d8a
SAZNAJ I: 


Autor: I. Ankić