MAKEDONKA DRMULA RAKIJU PRED NASTUP, PA PORUČILA:“ Dobro je za glasne žice“

Danče Josifoska (54) je šarmatna dama iz Skoplja koja je na velikoj sceni emisije „Nikad nije kasno“ pokazala da je došlo njenih pet minuta.

Završila je nižu muzičku školu, onda se udala i napustila pevanje, a vratila se nastupima tek pre nekoliko godina. 

84d5efa4adfbce9121ee82ca8c71fb1bf5a80fbf

-Oduvek sam želela da pevam, išla sam u muzičku školu, ja sam se na kraju srednje škole udala i tu je stalo. Vratila sam se nastupima pre dvanaest godina – počela je priču Danče.

Takmičarka priznaje da pred svaki nastup voli da popije jednu rakiju kako bi joj se opustile glasne žice, pa je tako bilo i pred izlazak na Grandovu scenu. Danče dodaje da je po prirodi vesela, a da je jedna čašica samo za dodatno veselje.

-Ja sam došla u bife i pitala da li ima jedna rakija, valja popiti malo, ali se nisam napila. Tako pred svaki nastup, bar pola čašice uzmem, mislim to je samo za opuštanje – rekla je ona, a studiom se zbog njenog priznanja prolomio smeh. 

7998c2be37b6f898d5c6666ad6729aefcd745ab7

Za takmičenje je prijavila prijateljica koja je njen stomatolog, a pošto ju je godinama bezuspešno nagovarala, na kraju je poslala prijavu da Danče nije znala ništa.

Čim je izašla na scenu kandidatkinja je dobila pohvale od Dragane i Žike na račun fizičkog izgleda. 

-Da li je u bekstejdžu sve okej i da li ste se opustilli? – pitao je Mare aludirajući na jednu čašicu koju je takmičarka polila pre nastupa.

-Jeste kako nije, tamo je baš opušteno – odgovorila je ona.

54b1282483bd858970c36400b691186285f73969

Pesmom „Skitnica“ je oduševila sve u studiju, a publika i žiri su se složili da je ona ovu numeru maestarlno otpevala.

Zubarki da se zahvališ što te je prijavila. Pevala si odlično, predivno izgledaš. Ovo je zaista bilo za svaku pohvalu – rekao je Bosiljčić.

– Svaka čast, ovo je baš bila mirna luka – dodala je Milica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković