Login/Registracija

Makedonac BRILJIRAO: Mare mu ZAMERIO jednu stvar

Sjajan vokal iz Makedinije, Boban Canevski, fantastično se pokazao u takmičenju „Nikad nije kasno“ čemu svedoči i njegovo predstavljanje u polufinalu.

– Zadovoljan sam efektom i ishodom Žikine emisije. Dosta radim, redovan sam gost na televiziji u Makedoniji i trenutno spremam neki projekat i jedan duet- otkrio je Canevski.

Do sada je pokazao da ima raskošan glas i da savršeno izvodi i zahtevne pesme koje su bile deo njegovog dosadašnjeg učešća, te je tako večeras odabrao numeru Parnog valjka.

Po završetku izvođenja publika je skandirala i aplaudirala zbog čega je imao veliki razlog da ne skida osmeh sa lica.

– Imaš savršen raspon glasa i pevaš kao zmaj. Posebno mi se dopada što peva na svoj način, ma svi Makedonci imaju sluha- rekao je Bora.

Osim sjajnog glasa i neverovatnog talenta, Zoricu je posebno iznenadila njegova dinamika.

– Vi ste jedan od retkih kandidata koji peva ovu vrstu muzike, a da toliko obraća pažnju na dinamiku. Fasciniralo me je to- nije krila oduševljenje Zorka.

Sa komplimetnima se i nastavilo te je za sam kraj i Mare potvrdio ono što su kolege govorile.

– Ovo je jedna od najtežih pesama i Bobiju je to savršeno uspelo večeras. Nema grešaka kod tebe, možda je tvoja jedina greška što se ranije nisi bavio ovim i ambicioznije. Baš sam uživao i navijao jer znam koliko je ovo teško- zaključio je.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović