Login/Registracija

Maja Marinković IZNENADILA priznanjem: „Kod mene nije bilo toga ni u takmičenju“

Korak po korak, bivša finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ Maja Marinković ostvaruje svoje davnosanjane snove. Od kada se pojavila na Grandovoj sceni hrabrost je njeno drugo ime, a kako priznaje na sceni je svoj na svome.

– Osećam se nikad bolje, ma čudesno! Nikada nije bilo treme kod mene, ni dok sam se takmičila, a nemam je ni sada kada sam objavila novu pesmu (smeh). Pa zašto da kažem da imam tremu kada je zaista nemam?- našalila se Maja.

Nedavno je objavila svoj prvenac pod nazivom „Čudo“ koji potpisuje Saša Milošević Mare koji joj je bio neizmerna podrška i kao saradnik i prijatelj.

– Ponosna sam na sve što smo uradili ekipa i ja, a pesma je čudesna. Jednostavno mi se dopala na prvo slušanje, odmah sam uživala u njoj, a moj najveći uspeh u životu je što je ona pronašla put do srca slušalaca- iskrena je pevačica, te je dodala da je ovo što e do sada postigla samo prvi korak ka ostvarenju svega što je zamislila.

Budući da je nedavno probila led i snimila prvi singl i spot, Maja je za portal Grand Online nedavno otkrila i kako se snašla u ovoj ulozi.

– Ovo je prvi spot koji snimam i kažu da sam dobra. Veoma sam ushićena i uzbuđena, srećna pre svega. Imam u očima suzice radosti. Zaista, ovo je ostvarenje sna- priznala je Marinkovićeva.

POGLEDAJTE I

SA SUZAMA U OČIMA OSTVARUJE SNOVE: Zavirite na snimanje spota Maje Marinković (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović