Login/Registracija

LUDILO Žika Jakšić izveo publiku na scenu, a onda je takmičar uradio nešto što niko nije očekivao

Milenko Pavlović zvani Miler (61) iz Gradiške otvorio je prvu polufinalnu emisiju “Nikad nije kasno”.

Nakon što smo imali priliku da se podsetimo kako je pevao u prvih pet krugova takmičenja, Milenko se latio mikrofona i u polufunalu priredio pravi spektakl. Ovaj takmičar izveo je pesmu “Sex bomb”, a već sa prvim taktovima publika je bila na nogama.


Ponet fantastičnom atmosferom, Žika Jakšić izveo je dame iz publike koje su zaigrale u ritmu hita Toma Džonsa.


Žiri je “vrištao” od smeha, a takmičar se prvo zbunio, a zatim prišao damama i zaigrao sa njima. U studiju je bila uzavrela atmosfera, a Miler nije krio radost što su njegov nastup u polufinalu ulepšale razigrane dame.

“Ovo je bila artiljerija. Prave atomske bombe. Bravo, mačići”, rekao je Žika Jakšić aludirajući na publiku, a zatim čestitao Mileru na sjajnom nastupu. Ni žiri nije krio oduševljenje Miletovim talentom, ali I onim što se desilo na sceni.


“Posle svega nezahvalno je govoriti o njegovom talentu. Ne zna se koji segment u njegovim emisiji je bio bolji. On je toliko dobar, da može da peva sve. Svaka čast, on je fenomenalan, a ja to jako retko govorio”, prokomentarisao je oduševljeno Sanja Ilić.

Podsetimo, Miler se muzikom bavi isključivo iz hobija. On je diplomirani ekonomista i predsednik Skupštine opštine Gradiška. Više o njemu pogledajte OVDE! 

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić