Login/Registracija

LJUBAVNE STRELICE SU BAČENE, emocije pršte na sve strane! OD OVOGA NIJE MOGLO BOLJE (VIDEO)

Ovo veče bilo je posebno. Praznična epizoda koju je dobro poznata ekipa pripremila za gledaoce, opravdala je sva očekivanja, a ljubav se osećala u vazduhu.


Za jedan od najlepših dana u godini, Žika i Dragana su pronašli način kako da se svi u studiju razvesele, a da se ne prekrše pravila. Novi izum – Korona kolo – video je svetlost dana baš sinoć, jer kako Uskrs da prođe bez igre i veselja. Nenadmašivi kandidati samo su doprineli prazničnoj atmosferi.


Žiri posve raspoložen, uživao je u svakoj interpretaciji, a takmičari su se svojski podrudili da im otežaju pri glasanju.

Veče je otvoreno dobrim starim rokom, a onda je došla jedna dama i zagrejala atmosferu.

Padale su ponude, ali i komplimenti.

Dejan, Milica i Mare nisu krili emocije, pa došlo i do lumpovanja, padanja u sevdah i „lomljenja kafane“. Ni publika nije mogla da miruje.


– Pošto u Guči postoje nagrade prva truba kao glas žirija i zlatna truba kao glas publike, mislim da je Slavko dobio zlatnu trubu – istakao je Deki, dok su se ovacije čule sa tribina.

Bilo je ovo zaista emotivno veče, ali ono što je najviše gađalo u srce je upravo to što će nas jedan od ovih fantastičnih pevača napustiti!


Ipak, vi svojim glasanjem možete da doprinesete tome da vaš favorit da nastavi ovu avanturu sa ostalim takmičarima. Svoj glas ćete dati OVDE!

Ukoliko ste propustili da pogledate sinoć, cela emisija se nalazi u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković