Login/Registracija

„LJUBAV SE UVEK DEŠAVA NA PRVI POGLED“ Detalji koje niste znali o Dragani Katić

Voditeljka Dragana Katić jedno je od omiljenih TV lica već dugi niz godina, poseduje veliku harizmu i energiju kojom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Otkrila nam je da je svojevremeno završila dvonedeljni kurs pod nazivom Silva metod koji, kako kaže, doprinosi razvoju uma i služi da čovek nauči da kontroliše stres.

– Taj kurs vam pomaže da koristite sve ono čime vaš um raspolaže, uključujući i intuiciju. Završila sam to pre nekih dvadesetak godina i činjenica je da vam se promeni život. Naime, usade vam se neke pozitivne misli i energija i, definitivno, drugačije gledate na sve, što i jeste cilj tog kursa. Od srca bih ga preporučila svima, jer garantujem da je ishod više nego zadovoljavajući – ispričala je Dragana.

5de20148c55626fa6103fffc76b30051426f7736

Optimistična i uvek pozitivna Dragana je otkrila i da veruje u čuda i da se po njenom mišljanju čuda zaista dešavaju.

– Kada ne bih verovala da je u određenim situacijama moguće čudo, onda ne bih ni videla svrhu svog opstajanja na ovom svetu – rekla je ona i otkrila da li veruje u ljubav na prvi pogled:

– Apsolutno, jer se desila meni. Iskreno, smatram da se to uvek i dešava na taj prvi pogled, retko kada na drugi. Isto tako, i ljubav do kraja života priča je bez osnove. Sigurno je da ljubav s vremenom preraste u poštovanje, ali mi ne zvuči realno da uvek ostaje ista.

588c642ccb6b7f34255712a10c4530a2dc499290

Ona je iznela i svoje mišljenje o čuvenoj rečenici da se dobro se dobrim vraća.

– To je osnovna teza kojom se vodim u životu i uverila sam se da koliko daš, toliko i dobiješ. Neko na tu interakciju čeka malo duže, neko kraće, ali tvrdim da ta uzajamnost ima smisla – zaključila je voditeljka.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić